Vippi.org arvostelu: mahdollista hakea myös suuria lainoja

Vippi.org arvostelu: mahdollista hakea myös suuria lainoja

Lainojen vertailu ja hakeminen ei ole koskaan ollut niin helppoa, kuin nykyisin. Netissä kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea kellon ympäri lainaa ja myös vertailla eri rahoituslaitosten korkoja ja kuluja. Vippi.org on vuonna 2023 avattu uusi palvelu, joka tarjoaa suomalaisille lainaa heti tilille sadasta eurosta jopa 60 000 euroon asti. Sinulle voidaan myöntää laina muutamissa minuuteissa, ja varat siirretään tilillesi jopa 15 minuutissa hakemuksesi jättämisestä. Koska palveluun on kohdistunut suurta kiinnostusta, arvostelustamme on varmasti monelle hyötyä.

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia?

Lainan hakemiseksi ja saamiseksi tarvitset Vippi.orgissa vain verkkopankkitunnuksesi sekä tarvittaessa tietoja palkastasi, varoistasi tai verotustietojasi. Lainan saaminen tilille välittömästi on melko yksinkertaista ja vaivatonta, kunhan lainahakemuksessa pyydetyt tiedot toimitetaan. Vippihakemuksen lähettäminen vie vain muutaman minuutin, ja lainapäätös tehdään välittömästi. Hakijan luottotietojen on kuitenkin oltava kunnossa, ja kaikkien tarvittavien kriteerien on täytyttävä.

Kaikki palvelussa olevat pikalainat myönnetään ilman takaajia ja vakuuksia.  Voit siis hakea lainaa täysin omatoimisesti ja ilman, että sinun tarvitsee pantata muuta omaisuutta vakuudeksi. Voit saada lainan verkossa nopeasti ja ilman turhia ongelmia varsinkin, jos palkkatulosi ovat suuret. Kun uusi asiakas hakee ensimmäistä lainaansa, hän voi saada sitä ilman korkoa. Ainakin tällainen kampanja palvelussa on ollut. Tällaisen maksuttoman lainan tarjoaminen voikin olla yritykselle kannattavaa, koska sen avulla se voi houkutella uusia asiakkaita myös muista palveluista.

Osa hakemuksista hylätään

Vippi.orgissa osa lainahakemuksista hylätään eri syistä. Yleisimmät syyt hylkäykseen liittyvät hakijan historiaan ja puutteellisesti täytettyyn lainahakemukseen. Sivusto on listannut yleisimmät syyt hylkäyksille:

 • Lainahakemuksen tiedot ovat virheellisiä tai asiakas on syöttänyt tietoja vääriin kohtiin.
 • Asiakas ei ole maksanut aiempaa lainaa takaisin sovitusti tai hän on perinnän kohteena.
 • Asiakkaan luottotiedot eivät ole puhtaat.
 • Asiakkaan osoitetta ei löydy väestörekisterin osoitekannasta. Asiakkaalla on siis oltava pysyvä osoite Suomessa.
Lue Lisää  Vivus

Voit täyttää hakemuksen uudelleen, jos sinut hylätään jostain syystä. Jos kyse oli vain virheellisistä tiedoista tai väärin täytetystä hakemuksesta, uusi hakemus voidaan hyvinkin hyväksyä.

Kulut ja korot

Arvostelu ei olisi tietenkään mitään ilman tietoa palvelun kuluista ja koroista. Itse lainanhakeminen ja rahoituslaitosten vertailu on ensinnäkin ilmaista. Palvelun avausmaksu on niin ikään 0 €, mutta tilinhoitomaksu on 5 €/kk. Nostopalkkiota ei ole ja matalin korko 4,5 prosenttia. Sivustolla kerrotaan avoimesti eri kuluista ja koroista, jotta asiakas voi välttyä väärinkäsityksiltä ja ikäviltä yllätyksiltä.

Vippi.org arvostelu – meidän tuomio

Lainan hakeminen ja saaminen Vippi.orgista on nopeaa ja helppoa. Palvelu on luotettava ja asiakas voi olla varma, että hänen henkilökohtaisia tietojaan käsitellään huolellisesti. Osa hakijoista saattaa kuitenkin saada lainahakemuksen hylätyksi, mikä voi olla pettymys. Kaiken kaikkiaan ei ole kuitenkaan mitenkään yllättävää, että palvelu on saanut suosiota 4 toiminnassa olovuoden aikana.

Lainan hakemiseen voi olla monia syitä. Jotkut saattavat tarvita rahaa uuden auton ostamiseen tai kodin korjaamiseen, kun taas toiset saattavat tarvita rahaa velkojen maksamiseen tai odottamattomien menojen kattamiseen. Oli syysi lainan hakemiseen mikä tahansa, on tärkeää muistaa, että lainaa kannattaa ottaa vain niin paljon kuin sinulla on varaa maksaa takaisin.

Vippi.org myöntää lainoja hyvin erilaisiin tarkoituksiin 100 eurosta jopa 60.000 euroon saakka. Palvelu on suosittu suomalaisten keskuudessa, koska se tarjoaa nopeita lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan hakeminen ja saaminen Vippi.orgista on myös nopeaa ja helppoa, ja varat siirretään tilillesi parhaimmillaan muutamissa minuuteissa.

Katso myös nämä

 • EverydayEveryday Everyday joustoluotto tarjoaa käyttöösi 20 – 2000 euron luottorajan nopeasti ja edullisesti.
 • Finanssivalvonnan selvityksen kohteena luotonantajien toimintaFinanssivalvonnan selvityksen kohteena luotonantajien toiminta Kulutusluotot ovat todellisessa kasvuvauhdissa. Vakuudettomien luottojen kannan kasvu luottolaitosten luottoja tarkastellessa, oli […]
 • FerratumFerratum Ferratumin pikalainapalvelussa on valittava kaksi erilaista lainatuotetta. Ferratum koroton ja joustava.
 • Nuorten velkaantuminen tutkimuksen kohteenaNuorten velkaantuminen tutkimuksen kohteena Nuorten ylivelkaantuminen ja pikavippien sekä luottojen käyttö on huolestuttanut Suomessa jo pitkään. Aihetta tutkitaan Lapin yliopiston […]
 • Trustbuddy teki konkurssinTrustbuddy teki konkurssin Vertaislainapalvelu Trustbuddy on hakeutunut konkurssiin. Trustbuddyssa sijoittajat lainasivat pikalainanhakijoille 100-600 euron […]
 • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina tarjoaa asiakkailleen rahaa lainaksi normaalia pikavippejä suurempia summia, 2000 – 20 000 euroa.
 • LuottopalveluLuottopalvelu Luottopalvelu tarjoaa käyttöösi 100 – 4000 euroa huokealla korolla ja kohtuullisilla luottoehdoilla. Luottotilin käyttö on samantapaista […]
 • Ferratum alennuskoodiFerratum alennuskoodi Ferratum tarjoaa jälleen asiakkailleen alennuskoodin lainan nostokuluista. Tällä kertaa on luvassa alennuskoodi, jolla saa max. 1000 euron […]
 • TililuottoTililuotto Etsitkö vaihtoehtoa pikavipille? Joustavampi lainaratkaisu on tililuotto, jota nykyään tarjoaa netissä moni rahoitusyhtiö. Tililuottoa […]
 • RahalaitosRahalaitos Rahalaitos on lainoja vertaileva ja kilpailuttava palvelu. Voit kilpailuttaa lainat 500 - 50 000 euron summille. Saat yhdellä hakemuksella […]
Lue Lisää  Kaikki mitä olet saattanut miettiä joustoluotosta