Kulutusluotto.com arvostelu ja kokemuksia

Kulutusluotto.com arvostelu ja kokemuksia

Kulutusluotto.com on yksi netissä toimivista lainatarjousten kilpailuttajista. Lainojen ja kulutusluottojen vertailusta netissä on tullut arkipäivää viimeistään viimeisen kymmenen vuoden aikana. Millaisesta sivustosta sitten on kyse ja millaisia hyviä ja huonoja puolia sivuston käyttökokemus tarjoaa lainanottajille.

Aluksi valitaan haettava lainasumma

Kulutusluotto.comissa lainanhaku alkaa lainasumman määrittämisellä. Hakija voi hakea lainaa enimmillään 60.000 euroa ja pienemmillään 50 euroa. Tämän jälkeen sivusto näyttää automaattisesti tämän hetken parhaimmat kulutusluottotarjoukset. Sivustoa on helppo käyttää ja kaikki turha on karsittu pois. Edes häiritseviä mainoksia ei ollut pyörimässä ruudulla.

Lainanottaja näkee sivustolla välittömästi suuntaa antavat tiedot siitä, kuinka paljon hänen pitää maksaa kokonaisuudessaan luottoyhtiölle lopulta takaisin. Tämä onkin hyvä mittari määrittämään, mikä lainatarjouksista lopulta on paras omiin tarpeisiisi. Testasimme sivustoa myös Andoid- ja iOS-laitteella, eikä käyttökokemuksessa ollut moitteen sijaa. Palvelua on helppo käyttää siis myös yleisillä älypuhelimilla.

Siirtyminen luottoyhtiön sivustolle

Kun sopiva tarjous on löytynyt, lainanhakija voi siirtyä yhdellä painalluksella suoraan luottoyhtiön sivustolle hakemaan kulutusluottoa. On tärkeää aina lukea lopullinen lainatarjous ehtoineen läpi ennen sen allekirjoittamista. Kun sopimus on allekirjoitettua, on siihen hyvin vaikeaa saada enää mitään muutoksia. Viisas lainahakija kiinnittää huomiota siis myös pienempään printtiin välttyäkseen ikäviltä yllätyksiltä jatkossa.

Nykyisin kulutusluottojen lainasopimukset voi tyypillisesti kirjoittaa omilla pankkitunnuksillaan. Hakijan pitää olla vähintään 18-vuotias ja tyypillisesti hakijalla pitää olla Suomessa myös vakituinen osoite. Luottoyhtiöillä on myös ehtoja hakijoille ja mitä suurempaa lainasummaa olet hakemassa, sitä enemmän luottoyhtiöt haluavat varmistaa, että sinulla on myös tuloja ja varallisuutta maksaa laina heille takaisin.

Hyvät ja huonot puolet

Kulutusluotto.com on yksinkertainen sivusto, joka toimii lainaottajan apuna. Sivustolta saa nopeasti kuvan parhaista kulutusluotoista ja pienlainoista. Sivustossa on hyvää sen selkeys, mikään ylimääräinen ei häiritse parhaan lainatarjouksen metsästystä. Sivusto hakee kerralla lainatarjouksia myös lukuisilta eri lainanantajilta, joten käyttämällä sivustoa voi säästää paljon aikaa.

Lue Lisää  Halino

Suurempia heikkouksia sivustolla ei tullut vastaan. Heikkoutena voi kuitenkin mainita, ettei palvelussa ainakaan vielä tällä hetkellä ollut paljoa tietoa eri luottoyhtiöistä. Toki tietoa näistä yhtiöistä saa siirtymällä Kulutusluotto.comista luottoyhtiöiden omille sivustoille.

Mitä kannattaa ottaa huomioon?

Hyvä laina on sellainen, joka sopii lainanottajan yksilöllisiin tarpeisiin ja tarjoaa samalla turvallisen ja kohtuuhintaisen tavan maksaa se takaisin. Tässä yhteydessä otetaan huomioon muun muassa lainanottajan tämänhetkinen taloudellinen tilanne ja kyky suorittaa säännöllisiä maksuja, korko, lainaan liittyvät maksut ja muut ehdot.

Kun lainanottajat päättävät, mikä laina sopii heille parhaiten, heidän tulisi ottaa huomioon kaikki nämä tekijät varmistaakseen, että he tekevät sopimuksen, joka sopii heille parhaiten. Kulutusluotto.com sivustolla on siis tärkeää valita lainanantaja, joka tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja ja ehtoja sekä ystävällistä asiakaspalvelua. Lisäksi hyvä laina antaa selkeät tiedot kaikista ehdoista ja edellytyksistä ennen allekirjoittamista, jotta sopimuksen tekemisen jälkeen ei tule yllätyksiä.

Mahdollisia ongelmia?

On viisasta harkita kulutusluottoa aina hyvämaineisilta lainanantajilta. Tämä auttaa varmistamaan maksujen oikea-aikaisen raportoinnin, ja ongelmattomuuden lainan takaisinmaksussa. Lopuksi on tärkeää varmistaa, että sinulla on varaa lainaan ennen sen allekirjoittamista laskemalla kokonaiskustannukset ajan mittaan, mukaan lukien korot sekä muut lainaan liittyvät maksut.

On hyvä huomioida, että vaikka pystyisit tässä tilanteessa maksamaan lainan kuukausierät takaisin, tilanne voi muuttua vaikeammiksi myöhemmin. Voit esimerkiksi joutua työttömäksi tai joudut maksamaan kalliita terveyteen liittyviä kuluja. Kuukausierän maksamisesta voi tulla kovin vaikeaa, jos tilanteesi muuttuu paljon huonompaan suuntaan. Tällaisessa tilanteessa kannattaa ottaa yhteys lainanantajaan, jonka kanssa voi usein neuvotella lainan uudelleenjärjestelystä.

Somelinkit

Usein kysytyt kysymykset Kulutusluotto.com palvelusta

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen Kulutusluotto.comilta?

Lainapäätös annetaan usein jopa muutaman minuutin kuluessa hakemuksen täyttämisestä. Laina maksetaan tilille parhaimmillaan saman päivän aikana hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Mitä kriteerejä minun tulee täyttää Kulutusluotto.com kautta haettavaa lainaa varten?

Kulutusluotto.com edellyttää lainanhakijoilta vähintään 18 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja riittävää maksukykyä. Erilaisten lainantarjoajien vaatimukset voivat kuitenkin vaihdella, joten Kulutusluotto.com pyrkii löytämään mahdollisimman monelle asiakkaalle sopivan lainaratkaisun.

Voinko hakea Kulutusluotto.comin kautta lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä, Kulutusluotto.com tarjoaa useita vakuudettomia lainavaihtoehtoja, joihin et tarvitse takaajia tai muita vakuuksia. Vakuudettomat lainat ovat tyypillisesti nopeampia hakea ja niiden saaminen onnistuu monille lainanhakijoille.

Onko Kulutusluotto.comin käyttö maksutonta?

Kulutusluotto.com palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta. He saavat palkkionsa yhteistyörahoitusyhtiöiltä, joten hakijalle ei koidu siitä lisäkustannuksia. Voit siis huoletta kilpailuttaa lainasi Kulutusluotto.comin kautta.

Katso myös nämä

  • LHVLHV LHV Pankista saat edullista pikaluottoa jopa 6000 euron verran. Pienin mahdollinen lainattava summa on 1000 euroa.
  • SaldoSaldo Saldo tarjoaa rahaa lainaksi 50 - 5000 euroa. Lainassa on edulliset kulut ja sen voi maksaa takaisin pienissä kuukausierissä. Hae joustava […]
  • LendoLendo Etsitkö 500-20000 euron suuruista lainaa? Lendo kilpailuttaa lainahakemukset useilla eri pankeilla. Täytä siis hakemus nyt ja saat […]
  • Kenen talous kaatuu tonnin lainasta?Kenen talous kaatuu tonnin lainasta? Jos ottaa tonnin kulutusluoton tai pikavipin vaikkapa lomailua varten, kenen talous kestää ja kenen kaatuu? Nyt se on laskettu.
  • Tuliko otettua liikaa vippejä? Näin selviätTuliko otettua liikaa vippejä? Näin selviät Jos on kertynyt liikaa pikavippejä, kulutusluottoja tai muita velkoja, tilanne voi näyttää toivottomalta. Tutustu näihin vinkkeihin, […]
  • TililuottoTililuotto Etsitkö vaihtoehtoa pikavipille? Joustavampi lainaratkaisu on tililuotto, jota nykyään tarjoaa netissä moni rahoitusyhtiö. Tililuottoa […]
  • SuomilimiittiSuomilimiitti Suomilimiitti tarjoaa joustavuutta arkeen. Kun haet Suomilimiitin tililuoton käyttöösi, voit äkillisen rahapulan yllättäessä helposti […]
  • Pikavippi.fiPikavippi.fi Pieniä pikavippejä saa vielä! Suomalaisen OPR-Vakuuden suosittu pikavippipalvelu Pikavippi.fi myöntää 100€, 200€ ja 300€ pikavippejä.
  • Varo identiteettivarkautta – nimissäsi voidaan tilata pikavippejäVaro identiteettivarkautta – nimissäsi voidaan tilata pikavippejä Identiteettivarkauden uhrin henkilötietoja saatetaan käyttää esimerkiksi pikavippien tai tavaroiden tilaamiseen netistä. Uuden lain myötä […]
  • Opintolainan suosio kasvussaOpintolainan suosio kasvussa Opintolainan suosio alkoi kasvaa viime syksynä lainaehtojen muutosten myötä. Kuukaudessa nostettava opintolainan enimmäismäärä nousi 300 […]
Lue Lisää  Bigbank