Kulutusluotto.com arvostelu ja kokemuksia

Kulutusluotto.com arvostelu ja kokemuksia

Kulutusluotto.com on yksi netissä toimivista lainatarjousten kilpailuttajista. Lainojen ja kulutusluottojen vertailusta netissä on tullut arkipäivää viimeistään viimeisen kymmenen vuoden aikana. Millaisesta sivustosta sitten on kyse ja millaisia hyviä ja huonoja puolia sivuston käyttökokemus tarjoaa lainanottajille.

Aluksi valitaan haettava lainasumma

Kulutusluotto.comissa lainanhaku alkaa lainasumman määrittämisellä. Hakija voi hakea lainaa enimmillään 60.000 euroa ja pienemmillään 50 euroa. Tämän jälkeen sivusto näyttää automaattisesti tämän hetken parhaimmat kulutusluottotarjoukset. Sivustoa on helppo käyttää ja kaikki turha on karsittu pois. Edes häiritseviä mainoksia ei ollut pyörimässä ruudulla.

Lainanottaja näkee sivustolla välittömästi suuntaa antavat tiedot siitä, kuinka paljon hänen pitää maksaa kokonaisuudessaan luottoyhtiölle lopulta takaisin. Tämä onkin hyvä mittari määrittämään, mikä lainatarjouksista lopulta on paras omiin tarpeisiisi. Testasimme sivustoa myös Andoid- ja iOS-laitteella, eikä käyttökokemuksessa ollut moitteen sijaa. Palvelua on helppo käyttää siis myös yleisillä älypuhelimilla.

Siirtyminen luottoyhtiön sivustolle

Kun sopiva tarjous on löytynyt, lainanhakija voi siirtyä yhdellä painalluksella suoraan luottoyhtiön sivustolle hakemaan kulutusluottoa. On tärkeää aina lukea lopullinen lainatarjous ehtoineen läpi ennen sen allekirjoittamista. Kun sopimus on allekirjoitettua, on siihen hyvin vaikeaa saada enää mitään muutoksia. Viisas lainahakija kiinnittää huomiota siis myös pienempään printtiin välttyäkseen ikäviltä yllätyksiltä jatkossa.

Nykyisin kulutusluottojen lainasopimukset voi tyypillisesti kirjoittaa omilla pankkitunnuksillaan. Hakijan pitää olla vähintään 18-vuotias ja tyypillisesti hakijalla pitää olla Suomessa myös vakituinen osoite. Luottoyhtiöillä on myös ehtoja hakijoille ja mitä suurempaa lainasummaa olet hakemassa, sitä enemmän luottoyhtiöt haluavat varmistaa, että sinulla on myös tuloja ja varallisuutta maksaa laina heille takaisin.

Hyvät ja huonot puolet

Kulutusluotto.com on yksinkertainen sivusto, joka toimii lainaottajan apuna. Sivustolta saa nopeasti kuvan parhaista kulutusluotoista ja pienlainoista. Sivustossa on hyvää sen selkeys, mikään ylimääräinen ei häiritse parhaan lainatarjouksen metsästystä. Sivusto hakee kerralla lainatarjouksia myös lukuisilta eri lainanantajilta, joten käyttämällä sivustoa voi säästää paljon aikaa.

Lue Lisää  Bigbank

Suurempia heikkouksia sivustolla ei tullut vastaan. Heikkoutena voi kuitenkin mainita, ettei palvelussa ainakaan vielä tällä hetkellä ollut paljoa tietoa eri luottoyhtiöistä. Toki tietoa näistä yhtiöistä saa siirtymällä Kulutusluotto.comista luottoyhtiöiden omille sivustoille.

Mitä kannattaa ottaa huomioon?

Hyvä laina on sellainen, joka sopii lainanottajan yksilöllisiin tarpeisiin ja tarjoaa samalla turvallisen ja kohtuuhintaisen tavan maksaa se takaisin. Tässä yhteydessä otetaan huomioon muun muassa lainanottajan tämänhetkinen taloudellinen tilanne ja kyky suorittaa säännöllisiä maksuja, korko, lainaan liittyvät maksut ja muut ehdot.

Kun lainanottajat päättävät, mikä laina sopii heille parhaiten, heidän tulisi ottaa huomioon kaikki nämä tekijät varmistaakseen, että he tekevät sopimuksen, joka sopii heille parhaiten. Kulutusluotto.com sivustolla on siis tärkeää valita lainanantaja, joka tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja ja ehtoja sekä ystävällistä asiakaspalvelua. Lisäksi hyvä laina antaa selkeät tiedot kaikista ehdoista ja edellytyksistä ennen allekirjoittamista, jotta sopimuksen tekemisen jälkeen ei tule yllätyksiä.

Mahdollisia ongelmia?

On viisasta harkita kulutusluottoa aina hyvämaineisilta lainanantajilta. Tämä auttaa varmistamaan maksujen oikea-aikaisen raportoinnin, ja ongelmattomuuden lainan takaisinmaksussa. Lopuksi on tärkeää varmistaa, että sinulla on varaa lainaan ennen sen allekirjoittamista laskemalla kokonaiskustannukset ajan mittaan, mukaan lukien korot sekä muut lainaan liittyvät maksut.

On hyvä huomioida, että vaikka pystyisit tässä tilanteessa maksamaan lainan kuukausierät takaisin, tilanne voi muuttua vaikeammiksi myöhemmin. Voit esimerkiksi joutua työttömäksi tai joudut maksamaan kalliita terveyteen liittyviä kuluja. Kuukausierän maksamisesta voi tulla kovin vaikeaa, jos tilanteesi muuttuu paljon huonompaan suuntaan. Tällaisessa tilanteessa kannattaa ottaa yhteys lainanantajaan, jonka kanssa voi usein neuvotella lainan uudelleenjärjestelystä.

Somelinkit

Usein kysytyt kysymykset Kulutusluotto.com palvelusta

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen Kulutusluotto.comilta?

Lainapäätös annetaan usein jopa muutaman minuutin kuluessa hakemuksen täyttämisestä. Laina maksetaan tilille parhaimmillaan saman päivän aikana hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Mitä kriteerejä minun tulee täyttää Kulutusluotto.com kautta haettavaa lainaa varten?

Kulutusluotto.com edellyttää lainanhakijoilta vähintään 18 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja riittävää maksukykyä. Erilaisten lainantarjoajien vaatimukset voivat kuitenkin vaihdella, joten Kulutusluotto.com pyrkii löytämään mahdollisimman monelle asiakkaalle sopivan lainaratkaisun.

Voinko hakea Kulutusluotto.comin kautta lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä, Kulutusluotto.com tarjoaa useita vakuudettomia lainavaihtoehtoja, joihin et tarvitse takaajia tai muita vakuuksia. Vakuudettomat lainat ovat tyypillisesti nopeampia hakea ja niiden saaminen onnistuu monille lainanhakijoille.

Onko Kulutusluotto.comin käyttö maksutonta?

Kulutusluotto.com palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta. He saavat palkkionsa yhteistyörahoitusyhtiöiltä, joten hakijalle ei koidu siitä lisäkustannuksia. Voit siis huoletta kilpailuttaa lainasi Kulutusluotto.comin kautta.

Katso myös nämä

  • Ilmainen pikavippiIlmainen pikavippi Pikavippiä voi saada ilmaiseksi täysin rehellisesti. Tämä on mahdollista siksi, että monissa pikavippipalveluissa on hyviä […]
  • EasycreditEasycredit Onko toiveissasi vakuudettoman lainan hankkiminen, mutta tilanteesi ei salli suurien kuukausierien maksamista? Jos vastasit tähän kyllä, […]
  • Kenen talous kaatuu tonnin lainasta?Kenen talous kaatuu tonnin lainasta? Jos ottaa tonnin kulutusluoton tai pikavipin vaikkapa lomailua varten, kenen talous kestää ja kenen kaatuu? Nyt se on laskettu.
  • Lainaa ilman luottotietojaLainaa ilman luottotietoja Tarvitsetko lainaa, mutta luottotiedot ovat menneet? Lue tästä, millaisia mahdollisuuksia on saada lainaa ilman luottotietoja. […]
  • Onko naisten ja miesten rahankäytössä eroja?Onko naisten ja miesten rahankäytössä eroja? Tutkimusten valossa perheen raha-asiantuntijan rooli on usein miehellä. Naiset voivat kysyä talous- ja raha-asioissa neuvoa mieheltään tai […]
  • HalinoHalino Halinolla myönnettävät lainasummat ovat 100 - 6000 euron väliltä ja lainaa on mahdollista hakea 100 euron tarkkuudella.
  • Laina.fiLaina.fi Laina.fi lainapalvelusta on mahdollista saada rahaa lainaksi jopa mukavat 5000 euroa. Laina.fi palvelusta on mahdollista saada 2 erilaista […]
  • Panttilaina vai pikavippiPanttilaina vai pikavippi Helsingin Pantti Esimerkkilaskelmat 3 kuukauden takaisinmaksuajoilla: LainapalveluLainaaMaksettavaaMuut kulutKuukausikorkoTod. […]
  • Amerikkalainen pikavippifirma esti asiakkailtaan pääsyn lainatietoihinAmerikkalainen pikavippifirma esti asiakkailtaan pääsyn lainatietoihin Yhdysvaltain Vermontissa tehdyn kanteen mukaan verkossa toimiva pikavippifirma Plain Green esti asiakkaitaan pääsemästä tileilleen tai […]
  • Pikavippi ilman puhelintaPikavippi ilman puhelinta Monen pikavippipalvelun tiedoissa kerrotaan, että lainan hakeminen edellyttää toimivaa suomalaista matkapuhelinliittymää. Puhelinta […]
Lue Lisää  Rahalaitos