Lainaa 1000 €

Lainaa 1000€ itsellesi parhaiten sopivalla tavalla! Vertasimme kaikki 1000 euron lainat, mitä netistä ja luotetuista lainapalveluista on saatavilla. Tutustu alla olevaan vertailuun ja valitse itsellesi sopivin laina.

1000€

1500€2000€2500€3000€4000€5000€10000€20000€30000€

[haeLainatSummanPerusteella lainasumma = 1000]

Netti on nykyään pullollaan erilaisia lainavaihtoehtoja. Tilanteesta riippuen voit hakea lainaa 1000€ esimerkiksi ottamalla pikavipin, tekemällä sopimuksen joustavasta luotosta tai tilaamalla kulutusluoton.

Miksi ottaa lainaa 1000€? Lainan tarpeelle saattaa olla monenlaisia syitä, ja joskus hieman suurempi laina on tarpeen, jotta talousasiat saa kuntoon. Sellainenkin tilanne saattaa olla, että lainaa tarvitaan yksinkertaisesti elämistä varten. Jos rahat ovat lopussa ja tuloja on niin vähän, etteivät ne riitä elämiseen, kannattaa ensimmäisenä tarkistaa mahdollisuus saada sosiaaliturvaa. Usein tilanne on kuitenkin se, ettei sosiaaliturvan mahdollisuutta ole.

Ennen kuin otat lainaa 1000€, kannattaa tarkastella omaa taloutta kriittisin silmin. Käytätkö rahaa yli varojesi? Olisiko jotain, josta voisit säästää? Jos menot ovat liian suuret suhteessa tuloihin, on menoista karsittava, jos vain suinkin mahdollista. Tulojen ja menojen pysyvää epätasapainoa ei ratkaise edes se, että ottaa lainaa 1000€. Päinvastoin se saattaa vain lisätä ongelmia, sillä lainasta tulee aina kuluja.

Jos tulojen ja menojen epätasapaino on vain hetkellistä tai haluat käyttää 1000€ lainaa siihen, että paloittelet jonkin ison maksun pienempiin osiin, voi lainaaminen olla toimiva vaihtoehto. On varsin turvallista ottaa lainaa 1000€, jos sinulla on pitkäaikainen työpaikka ja sen kokoiset tulot, että kuukausituloistasi riittää muiden menojen jälkeen vielä velkojen maksuun.

Voit ottaa lainaa 1000€ esimerkiksi pikavippipalvelusta. 1000€ on tavallisesti korkein lainasumma, jota pikavippipalvelut tarjoavat. Kaikki pikavippipalvelut eivät myönnä suurimpia lainoja uusille asiakkaille, mutta tämä on tapauskohtaista. Pikavipeissä on etenkin se hyvä puoli, että ne saa tilille nopeasti. Kun asioit pikavippifirman kanssa, voit saada lainaa 1000€ jopa vartin kuluessa. Pikavippipalvelut maksavat lainoja tavallisimmin kello 7 – 23. Voit tietysti hakea lainaa muinakin aikoina ja hankkia itsellesi luottopäätöksen, mutta rahat maksetaan vain aukioloaikoina.

Myös kulutusluotto on yksi mahdollinen tapa hakea lainaa 1000€. Kulutusluotto ei välttämättä ole niin nopea kuin pikavippi, sillä luottokelpoisuuden ja tulotason tarkistaminen voi viedä kauemmin, mutta viikkokausia ei kulutusluotonkaan saaminen vie. Myös kulutusluotosta saa luottopäätöksen yleensä joko heti tai samana päivänä. Kulutusluottojen maksuajat ovat pidempiä kuin pikavipeillä, joten valitse kulutusluotto, jos kaipaat reilun mittaista maksuaikaa.

Lainaa 1000 euroa helposti ja nopeasti vertailumme avulla, oli sitten tarpeesi auton hankinta tai jokin muu meno. Vertailussamme on kymmeniä 1000 euroa lainaa tarjoavia palveluita, joista löytyy varmasti sinulle sopiva luotto, tarvitsit sitä sitten kuukaudeksi tai useammaksi vuodeksi.

Osa listamistamme lainoista on ns. tililuotto -tyyppisiä, eli saatuasi myönteisen lainapäätöksen, sinulla on käytössäsi jatkuva luotto, jonka luottoraja lainsäädännöstä johtuen on yleensä 2000 euroa tai sen yli. Hyvänä esimerkkinä tästä on muun muassa Suomen Tililuotto sekä Credit24.

Osa palveluista taas tarjoaa perinteisempää kulutusluottoa, jopa useiden vuosien takaisinmaksuajoilla. Tunnetuimpana muun muassa Nopsalaina ja Ostosraha. Kulutusluotto on siis pidempiaikainen luotto, jota maksetaan takaisin tasaerin kuukausittain, kun taas tililuotossa saat päättää, maksatko takaisin minimisumman mukaan vaiko enemmän kerralla. Tililuotoissa takaisinmaksamasi pääoma lisätgään seuraavan kuun nostovaraasi, aivan kuten luottokorteissa.

Älä kuitenkaan hae useaa 1000 euron lainaa päällekkäin, sillä ylivelkaantuminen alkaa tästä nopeasti. Maksa aina ensin edellinen luottosi takaisin ennen uuden lainan hakemista. Mikäli joudut maksuvaikeuksiin lainasi kanssa, kannattaa olla heti yhteydessä palveluun josta lainaa hait. Yleensä maksusuunnitelmaan saa huomattavasti helpotusta, esimerkiksi pidemmän maksuajan ja pienempien kuukausierien muodossa, sillä ei ole lainapalvelunkaan intresseissä, että lainasi jää maksamatta takaisin.

Tutustu lainatarjoajiin rauhassa ajan kanssa ja vertaile niitä keskenään. Vaikka pyrimme pitämään vertailumme mahdollisimman ajantasalla, muista tarkistaa tiedot aina lainapalvelun omalta sivustolta ennen hakemuksen täyttämistä. Lue myös huolellisesti sopimusehdot läpi, jotta tiedät mihin olet sitoutumassa hakiessasi luottoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*