Kulutusluotot

Surimo

Varteenotettava lainapalvelu maksimissaan 4000 euron lainaa varten, on suomalainen Surimo Finance, eli tuttavallisemmin pelkkä Surimo. Surimon lainoja haetaan suoraan verkossa. Lainaprosessi on nopea, helppo ja ennen kaikkea ilmainen. Lainan korko on muihin vastaaviin verrattuna varsin kohtuullinen.

Easycredit

Easycreditin tarjoama laina voisi hyvinkin olla sinulle soveltuva, mikäli tarpeesi on 100 – 5 000 euron suuruinen rahamäärä. Erityisesti voimme suositella Easycreditiä sinulle, jos arvostat pitkää maksuaikaa ja pientä kuukausittaista takaisin maksettavaa erää.

Easycredit

Onko toiveissasi vakuudettoman lainan hankkiminen, mutta tilanteesi ei salli suurien kuukausierien maksamista? Jos vastasit tähän kyllä, sinun kannattaa tutustua Easycreditin tarjoamiin lainoihin.

Lainarahoitus

Lainarahoitus on uunituore tulokas lainamarkkinoilla, joka kilpailuttaa käteväst itarvitsemasi luottosumman kymmenillä pankeilla aina 50000 euroon saakka. Lainarahoituksen palvelussa saat lainatarjoukset samantien nähtäväksesi ja maksuaikaakin on tarjolla jopa 15 vuotta.

Lainarahoitus

Lainarahoitus.fi on palvelu, joka kilpailuttaa markkinoilla olevista lainatuotteista asiakkailleen sopivimmat lainat. Palvelun avulla asiakas löytää useimmiten myös edullisimman lainatarjouksen, ilman että hän joutuu lähettämään lainahakemuksia useaan paikkaan. Lainarahoitus.fi:ssä täytetään vain yksi hakemus, joka välitetään usealle tunnetulle ja luotettavaksi tiedetylle pankille

Lendo

Etsitkö 500-20000 euron suuruista lainaa? Lendo kilpailuttaa lainahakemukset useilla eri pankeilla. Täytä siis hakemus nyt ja saat edullisimman tarjouksen heti.

Zmarta

Zmarta pikalainapalvelu etsii ja välittää sinulle parhaan ja edullisimman lainaratkaisun. Lainarahaa on saatavana 500 -30000 euron verran, joten palvelu sopii loistavasti niin pieniin kuin suurempiinkin hankintoihin.

Bank Norwegian

Lainoja Bank Norwegian myöntää 1000 ja 50 000 euron väliltä sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 23 vuotiaita, heillä ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja he ovat olleet Suomen Väestörekisterissä vähintään viimeiset 36 kuukautta.

Rahoitu.fi

Tarvitsetko kulutusluottoa tai suurempaa lainaa? Onko sopivan lainan löytäminen työlästä ja haastavaa? Markkinoilla olevista lainoista voi olla vaikea löytää sopivaa ja hakemuksien täyttäminen eri lainantarjoajille vie usein paljon aikaa. Nyt lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti Rahoitu.fi:n avulla.

Komplett Bank

Uusin lainantarjoaja kulutusluottojen saralla on norjalainen Komplett Bank. Se kutsuu itseään uuden sukupolven online-pankiksi, jonka erikoisuutena on täysin muista poikkeava, lyhennysvapaa laina. Komplett bankin lainatuote on nimeltään Joustoluotto ja siihen voi hakea jopa 50 000 euron luottorajaa.

Rahoitu

Rahoitu.fi lainapalvelun avulla kilpailutat lainat kätevästi 500 eurosta aina 25000 euroon saakka. Laina-aikaa hakemallesi lainalle voit saada jopa 15 vuotta. Palvelun käyttö on täysin ilmaista, joten tutustu nyt tarkemmin ja täytä hakemus vaikka samantien.

Bank Norwegian

Bank Norwegianin lainaa myönnetään jopa 50 000 € asti. Lainan korko alkaa 4,99 %:sta, minkä lisäksi lainan korko ja takaisinmaksuehdot määräytyvät lainanottajan taloudellisen tilanteen mukaan.

Cashbuddy

Cash Buddy -laina on vakuudeton pikaluotto, jota on mahdollista hakea yrityksen nettisivuilta. Pikaluottoa on mahdollista hakea 3000€ asti ja pisimmillään takaisinmaksuaikaa voi saada viisi vuotta. Lainaa myönnetään 22 -vuotta täyttäneille, jotka ovat luottokelpoisia, ts. luottotiedot ovat kunnossa ja heillä on vakituisia palkkatuloja tai muita tuloja vähintään 1200€/kk.

Cashbuddy

CashBuddy tarjoaa lainaa 3000€ asti. Myönnetyllä lainalla takaisinmaksuaika on maksimissaan viisi vuotta. Lainaa myönnetään yli 22 -vuotiaalle henkilölle, jolla on luottotiedot kunnossa ja vähintään 1200€ kuukausitulot. Tulot voivat olla palkka- tai eläketuloja.

Rahalaitos

Rahalaitos etsii parhaimmat luottotarjoukset 500 – 50 000 euron lainoille. Säästä aikaa ja rahaa kilpailuttamalla kaikki lainat Rahalaitoksen avulla. Yksi hakemus, useita loistavia luottotarjouksia.

Lainaa24

Lainaa24 luottopalvelu etsii ja kilpailuttaa kaikki lainat 500 – 50 000 euron väliltä. Saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella joista valitset parhaiten sopiveltuvan käyttöösi. Kokeile heti ja säästä rahaa.

Rahalaitos

Rahalaitos on lainoja vertaileva ja kilpailuttava palvelu. Voit kilpailuttaa lainat 500 – 50 000 euron summille. Saat yhdellä hakemuksella useita loistavia luottotarjouksia joista voit valita parhaimman käyttöösi.

Lainaa24

Lainaa24.fi kilpailuttaa lainat 500 – 50 000 euron väliltä. Saat aina parhaat luottotarjoukset edullisimmilla koroilla ja joustavimmilla luottoehdoilla varustettuna. Täytä hakemus nyt ilmaiseksi!

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoituksen kautta voi hakea 500 – 30 000 euron luottoja, joten valinnanvaraa lainatuotteissa riittää jokaiseen tarpeeseen.

Lendo

Haluaisitko kilpailuttaa lainasi edullisesti, nopeasti, vaivatta ja ennenkaikkea ilmaiseksi, vastaanottaa useita eri lainatarjouksia etsimällesi lainasummalle ja valita itse näistä parhaimman sekä sinulle sopivimman tarjouksen? Lendo – vaivaton tapa hakea lainaa Lendo on pitkään pohjoismaissa toiminut lainanvälityspalvelu, jonka avulla saat edullisimmat

Zmarta

Zmarta kuuluu samaan konserniin kuin Freedom Rahoitus Oy, joka on jo vuosien ajan tarjonnut yhteistyökumppaneidensa kautta edullista lainaa asiakkailleen. Uusi tulokas Zmarta kilpailuttaa lainahakemukset kymmenellä yhteistyökumppanipankilla, joista saat lainatarjouksen ja pääset valitsemaan sinulle sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Zmartan yhteistyökumppaneina toimivat

Ostosraha

Ostosrahalta saat heti edullista lainaa 400–10000 euroa pitkällä 12–72 kuukauden maksuajalla.

Fellow Finance

Tarvitsetko edullista luottoa 500-15000 euron väliltä? Fellow Financen vertaislaiapalvelu on uudenlainen tapa lainata. Lainan myöntävät toiset suomalaiset, ei itse lainapalvelu.

Bigbank

Bigbankin lainalla toteutat unelmat heti. Palvelu tarjoaa joustavaa lainaa 2000 – 30 000 euroa pitkällä maksuajalla varustettuna jopa 10 vuoden takaisinmaksuajalla.

Bigbank

Bigbank on Virolaislähtöinen pankki, jolla on toimintaa yhdeksässä eri maassa Euroopassa. Bigbankilta voit hakea vakuudetonta lainaa 2000-30000 euroa jopa 10 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa täysi-ikäisille Lainaa voivat hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet niin, että yksin voit saada maksimissaan 10000 euron luoton 72

Rahoituslaitos

Rahoituslaitos on palvelu, joka auttaa lainantarvitsijoita löytämään itselleen parhaan lainan. Sen kautta voi hakea lainaa 100 – 20 000 euroa.

Fellow Finance

Fellow Finance on suomalainen lainapalvelu, joka on erikoistunut 500-10000 euron suuruisiin vertaislainoihin 24-36 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Nopsalaina

Nopsalaina tarjoaa asiakkailleen rahaa lainaksi normaalia pikavippejä suurempia summia, 2000 – 20 000 euroa.

Halino

Halinolla myönnettävät lainasummat ovat 100 – 6000 euron väliltä ja lainaa on mahdollista hakea 100 euron tarkkuudella.

Aasa

Aasa.fi tarjoaa asiakkailleen lainaa hieman suurempaan tarpeeseen 2000 – 5000 euroa. Lainapalvelu toimii luottamuksellisesti ja nopeasti, saat lainapäätöksen jopa saman päivän aikana.

Etua

Etua on lainapalvelu, josta saat käyttöösi isotkin lainat. Etuan kautta voi hakea kulutusluottoa jopa 50 000 euroa.

Fixura

Fixuran kautta luottokelpoiset suomalaiset voivat hakea 2000 – 10 000 euron lainaa 1-5 vuodeksi ja määritellä itse koron, jonka ovat valmiita lainastaan maksamaan.

Fixura

Toisten suomalaisten avulla voit ratkaista rahahuolesi. Fixura on vertailainapalvelu, jossa toiset suomalaiset lainaavat sinulle tarvitsemasi summan itse valitsemallasi korolla.

Yleislaina

Yleislaina myöntää lainaa 2000 – 5000 euroa kerrallaan. Iso kulutusluotto voi tulla tarpeeseen, jos ajatuksissa on vaikkapa jokin kalliimpi hankinta, kuten auto tai moottoripyörä, tai jos asuntoa on remontoitava.

Lainaamo

Lainaamolta saat varmasti edullisen lainatarjouksen 500 – 20 000 euron luottosummille. Tee lainahakemus netissä ja saat lainatarjouksen todella nopeasti. Lainaamo antaa henkilökohtaisen luottotarjouksen jonka voit hyväksyä tai hylätä.

Freedom Rahoitus

Freedom rahoitus aloitti toimintansa vuoden 2009 alussa ja tarjoaa eri lainapalveluiden kautta kulutusluottoja 500-30 000 euroa. Yritys kilpailuttaa lainasi eri luotontarjoajilla ja takaa sinulle edullisimmat kulutusluotot alkaen kuuden prosentin korolla.

Aasa

Aasa Oy on varmasti kaikkien tuntema kotimainen luotontarjoaja, jolta voit hakea isompia kulutusluottoja tilapäisiin rahantarpeisiin. Aasan lainatarjonnasta löytyy 2000-5000 euron suuruisia lainoja, joten Aasan tarjoamat lainat soveltuvat hyvin monenlaisiin tarpeiisin. Lyhennä luottoa pienissä erissä Suuria lainasummia ei kannata säikähtää, sillä

Rahoituslaitos

Haluatko 100 – 20 000 euron kulutusluoton tai pikavipin? Käänny vaikkapa Rahoituslaitoksen puoleen. Se on lainojen välitys- ja kilpailutuspalvelu, jonka kautta kilpailutat luottosi lähettämällä vain yhden lainahakemuksen. Kun lähetät hakemuksen, sinulle valitaan paras hakemukseesi sopiva laina useiden luotonmyöntäjien valikoimasta. Saat siis

Nopsalaina

Nopsalainan lainatarjontaan kuuluvat edulliset kulutusluotot. joita voit hakea jopa 6000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Myös 6000 – 20 000 euron kulutusluotot!

Ostosraha

Ostosraha tarjoaa hieman suurempia 400-10 000 euron lainoja yli 20-vuotiaille puhtaat luottotiedot omaaville Suomen kansalaisille 12-72 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Halino

Halino on ruotsalaisen rahoitusyhtiön, TF Bank AB:n, omistama lainapalvelu. Yhtiö on osa Halens postimyyntiä, joka on yksi Ruotsin menestyneimmistä etämyyntiyrityksistä. Lainaa Halinolta 100 – 6000€.

Etua

Etua.fi on lainojen kilpailutussivusto, josta löydät asuntolainat, kulutusluotot ja luottokortit. Kerrankin vaihtoehtoja ja vapaus valita. Kaiken lisäksi kun vieläpä jokaisesta näistä annetaan useita eri tarjouksia, joista valitset sen parhaan ja otat käyttöösi. Säästät näin aikaasi ja vaivaasi valitsemalla vain parhaan vaihtoehdon sinulle annetuista tarjouksista.

Hae lainaa tästä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen saat parhaat lainatarjoukset haluamallesi summalle suoraan ruudullesi ja sähköpostiisi.
Hakemalla lainaa hyväksyn käyttöehdot ja henkilötietojeni käsittelyn

Suosituimmat vipit