Uudet pikavipit

Mistä löydät uudet pikavipit 2018? Löydät kaikki uudet pikavipit helposti netistä meidän sivustoltamme. Aina välillä kannattaa tsekata uudet pikavipit, jotta tiedät, onko markkinoille tullut uusia hyviä tarjouksia. Uudet pikavipit sisältävät mahdollisesti edullisempia lainaehtoja kuin aikaisemmat pikavippipalvelut. Uusilla pikalainapaikoilla saattaa olla esimerkiksi ilmaisia tutustumistarjouksia, joita et ole vielä käyttänyt. Kannattaa aina selvittää mahdollisuudet saada ilmainen pikavippi. Jos olet jo käyttänyt vanhempien pikavippipalveluiden ilmaiset tutustumisvipit, on syytä pitää silmät auki uusien pikavippien varalta.

Uudet pikavipit 2021 TOP 3

Cashbuddy

Tarvitsetko vakuudetonta, joustavaa lainaa pitkällä maksuajalla? Tässä sinua auttaa täysin uusi kotimainen Cashbuddy lainapalvelu. Cashbuddy on kotimainen lainatarjoaja, jonka vakuudeton laina on kooltaan 1000 – 3000 euroa. Maksuajat ovat reiluja, jopa viisi vuotta pienimmillekin summille. Voit muokata lyhennysohjelmaa jos elämäntilanteesi muuttuu, myös lyhennysvapaat onnistuvat. Mitä Cashbuddy tarjoaa:

 • Lainaa 1000–3000€
 • Vakuudeton, joustava
 • Maksuaikaa jopa 5 vuotta
 • Lainapäätös heti ja rahat samana päivänä
 • Luotettava, kotimainen, jo yli 100 000 asiakasta
Hae lainaa tästä!

Credigo

Credigo on tarjonnut pienlainoja jo vuodesta 2006 ja on palvellut yli 100 000 tyytyväistä asiakasta Pohjoismaissa. Nyt Credigo on myös Suomessa! Credigolla lainanhaku on selkeää ja nopeaa. Valitset vain lainasumman 100-2500€ väliltä ja näet samantien takaisinmaksettavan kuukausierän suuruuden. Lainapäätöksen saat heti ja hyväksytyn pikavipin Credigo maksaa heti tilillesi palvelun aukioloaikoina. Mitä Credigo tarjoaa:

 • Lainaa valintasi mukaan 100-2500€ 1-5 vuoden takaisinmaksulla
 • Lainapäätös välittömästi hakemuksestasi
 • Ei piilotettuja lainakustannuksia
 • Ei avausmaksua
 • Ei nostokuluja
 • Ei laskutuslisää
 • Ei tilinhoitopalkkiota
Hae lainaa tästä!

Zmarta

Etsitkö parasta mahdollista ja edullisinta lainaa? Täysin uusi Zmarta-lainapalvelu auttaa sinua. Parhaan lainatarjouksen löytäminen ei aina ole helppoa varsinkin, kun rahoitusyhtiöillä on erilaiset ehdot, edellytykset ja toivomukset. Zmarta tekee etsimisestä helpompaa. Zmarta kilpailuttaa ja vertailee lainaratkaisuja puolestasi, jotta löydät juuri sinun talouteesi sopivan vaihtoehdon. Yhdella lainahakemuksella tavoitat useita eri pankkeja ja luottolaitoksia. Mitä Zmarta tarjoaa:

 • Lainaa 50 000 euroon asti
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15 vuotta.
 • Kymmenen eri yhteistyöpankkia
 • Tavoitat yhdellä hakemuksella useita luotonmyöntäjiä
 • Halusitpa yhdistää lainasi tai hakea uutta lainaa, Zmarta toimii apunasi.
Lue Lisää  Pikavippi 24/7

Hae lainaa tästä! Iskuvippi.fi -palvelun avulla löydät uudet pikavipit 2018 hetkessä. Tutustu laajaan vippivertailuumme tai täytä lainahakemus suoraan palvelumme etusivulta. Ihmiset etsivät uusia pikavippejä pääasiassa siksi, että he eivät saa enää lainaa niistä vippipaikoista, joita ovat aikaisemmin käyttäneet. Lainan saaminen voi loppua, koska asiakas on jättänyt laskujaan maksamatta tai maksanut niitä huomattavasti myöhässä. Maksujen myöhästyminen johtaa siihen, että vippiyhtiöllä enää ole luottamusta asiakkaan maksukykyä kohtaan. Jotkut vippipaikat tarkistavat, onko asiakkaalla avoimia lainoja muista lainapaikoista, ja jos muita lainoja on runsaasti, ei vippiä ehkä myönnetä. Myös maksuhäiriömerkintä estää pikavippien saannin tehokkaasti. Silloin ei kuitenkaan auta, vaikka etsisi uusia pikavippejä kuinka paljon, sillä mikään lainayhtiö ei myönnä lainaa maksuhäiriömerkinnän saaneelle. Uudet pikavipit noudattavat luottokelpoisuuden suhteen samoja käytäntöjä kuin vanhat, eli maksuhäiriöiselle ei luottoja anneta.

Huomioi tämä etsiessäsi uusia pikavippejä

Jos etsit uusia vippipaikkoja muusta syystä kuin maksuhäiriömerkinnän vuoksi, ota huomioon, että moni uusi pikavippisivusto vuonna 2018 on jonkin vanhan vippifirman uusi palvelu. Jos uudet pikavipit myöntää sama firma, josta olet aiemmin hakenut lainaa etkä ole saanut, on hyvin epätodennäköistä, että saisit lainaa uudestakaan paikasta. Pikavippisivustojen taustalla voi olla myös sama konserni. Kun haet uutta vippiä 2018, voit siis säästää vaivaasi selvittämällä etukäteen, onko vippisivuston taustalla sama yritys tai konserni. Aivan uusia lainapalveluita Suomeen aukeaa melko harvoin, mutta jonkin verran niitäkin tulee. Joskus kyseessä on ulkomaalainen lainayritys, joka avaa toimipisteensä Suomeen. Aivan uudet yritykset tarjoavat monesti jotain muuta lainatuotetta kuin pikavippiä. Suomeen on auennut esimerkiksi uusia vertaislainayrityksiä. Myös tililuottosivustoista moni on aivan uusi, mutta niillä on yleensä tausta pikavippifirmassa.

Varovaisuus on myös syyt muistaa

Jos löydät aivan uuden pikavippipaikan, josta et ole koskaan kuullutkaan aikaisemmin, kannattaa tietysti olla hieman varovainen. Uusista yrityksistä ei vielä ole saatavilla kovin paljon käyttäjäkokemuksia, joten pohdi, haluatko ryhtyä testaajaksi itse, vai odotteletko, että käyttäjäkokemuksia ilmaantuu. Uusien palveluiden kohdalla kannattaa olla varovainen etenkin, jos sivusto on hyvin heikkotasoinen tai jos vipit ovat epäilyttävän halpoja. Silloin lainoihin voi liittyä ikäviä piilokuluja. Epäilyttävää on toisaalta sekin, jos vipit ovat huomattavasti keskitasoa kalliimpia ja palvelu rikkoo Suomen lakeja, kuten korkokattosäädöksiä.

Lue Lisää  Pikavippien korkokatto

Miksi hakea uutta pikavippiä

Jotkut haluavat löytää uudet pikavipit 2018, koska he ovat sotkeneet välinsä vanhojen pikavippipalveluiden kanssa. Jos on esimerkiksi käynyt useamman kerran niin, että pikavipin takaisinmaksu on venähtänyt pitkälle eräpäivän yli, pikavippipalvelu voi lopettaa lainan myöntämisen kokonaan. Silloin asiakas joutuu etsimään uusia palveluita, jotka suostuvat myöntämään hänelle vippiä. Jos lainan maksu on jäänyt kokonaan ja luottotiedot ovat menneet, ei auta, vaikka ottaisi käyttöön uudet pikavipit ja uudet pikavippipalvelut. Myös uudet pikavipit jäävät saamatta luottotiedottomalta. Siksi kannattaakin hoitaa laskujen maksu huolella, jotta pikavippien hankkiminen onnistuu myös jatkossa. Jos vain mahdollista, on hyvä maksaa pikavipit takaisin aina eräpäivään mennessä. Viivästyneistä laskuista aiheutuu paitsi viivästyskorkoja, myös huono maine käyttämässäsi vippipalvelussa.

Valitse käyttämäsi palvelu tarkoin

Uudet pikavipit 2018 voivat olla hyviä, mutta joukossa saattaa olla heikkojakin esityksiä. Siksi on järkevää tutustua huolellisesti uusien vippipaikkojen lainaehtoihin ja tarkistaa, että homma näyttää hyvältä. Kiinnitä huomiota myös pikavippien korkoihin ja vertaa paikan hintatasoa muihin lainapalveluihin. Jos löytämäsi uudet pikavipit ovat selkeästi kalliimpia kuin vanhat tutut, ei niitä tietenkään kannata hankkia.

Lainatuotteet uusiutuvat jatkuvasti

Miten uudet pikavipit eroavat vanhoista vipeistä? Eivät välttämättä mitenkään, mutta uusien vippipalveluiden myötä tulee myös uudenlaisia tapoja lainata rahaa. Pikavippialan suurimpiin muutoksiin kuuluu tietysti tililuottojen määrän lisääntyminen – nykyään uudet pikavipit ovat hyvin usein juuri tililuottoja tai joustoluottoja. Myös muita uudenlaisia vippejä on viime aikoina ilmaantunut. Esimerkiksi kortille ladattava luotto on ilmestynyt useamman lainapalvelun valikoimaan. Jos uudet vipit kuulostavat tarpeisiisi sopivilta, ei kannata olla ennakkoluuloinen, vaan kokeilla rohkeasti uusia tapoja lainata. Uudet pikavipit ja lainat saattavat jopa olla paljon kätevämpiä kuin vanhat.

Lue Lisää  Lainaa ilman takaajia

Katso myös nämä

 • AinalainaAinalaina Ainalaina on suomalaisomisteinen pikalainoja tarjoava yritys joka on toiminut jo vuodesta 2006. Ainalainasta saat edullista pikavippiä 100 […]
 • Korkokatto ei hillinnyt pikalainojen korkojaKorkokatto ei hillinnyt pikalainojen korkoja Korkokattosäätelyn voimaantuloa 2013 seurasi pikalainojen kappalemäärien ja kulujen pieneneminen. Huomattiin kuitenkin, että pikalainan […]
 • Kenen talous kaatuu tonnin lainasta?Kenen talous kaatuu tonnin lainasta? Jos ottaa tonnin kulutusluoton tai pikavipin vaikkapa lomailua varten, kenen talous kestää ja kenen kaatuu? Nyt se on laskettu.
 • Pikavippi.fiPikavippi.fi Pieniä pikavippejä saa vielä! Suomalaisen OPR-Vakuuden suosittu pikavippipalvelu Pikavippi.fi myöntää 100€, 200€ ja 300€ pikavippejä.
 • Pienet vertaislainat vaihtuneet sijoittajien markkinoiksiPienet vertaislainat vaihtuneet sijoittajien markkinoiksi Niin sanotut vertaislainat alkoi tavallisten ihmisten välisenä lainamuotona. Tällä hetkellä lainamuoto on kuitenkin siirtynyt enemmän ja […]
 • SaldoSaldo Saldo tarjoaa rahaa lainaksi 50 - 5000 euroa. Lainassa on edulliset kulut ja sen voi maksaa takaisin pienissä kuukausierissä. Hae joustava […]
 • Erikoinen ”kulutusluotto” tarjoaa korotonta maksuaikaaErikoinen ”kulutusluotto” tarjoaa korotonta maksuaikaa Suomen halvinta kulutusluottoa saa valtiolta, kun asettaa ennakonpidätysprosenttinsa liian pieneksi. ”Lainan” ensimmäinen erä eli […]
 • Panttilainaamot hyötyvät pikavippien vähentymisestäPanttilainaamot hyötyvät pikavippien vähentymisestä Pientä lainaa haetaan nyt usein panttilainaamosta. Panttilainaamoiden suosiota on siivittänyt pikavippialaa rajoittava lainsäädäntö.
 • Bank NorwegianBank Norwegian Lainoja Bank Norwegian myöntää 1000 ja 50 000 euron väliltä sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 23 vuotiaita, heillä ei ole […]
 • TililuottoTililuotto Etsitkö vaihtoehtoa pikavipille? Joustavampi lainaratkaisu on tililuotto, jota nykyään tarjoaa netissä moni rahoitusyhtiö. Tililuottoa […]