On hyvä jos sinulla on säästöjä pahan päivän varalle, silti joissain tapauksissa voit tarvita lisärahoitusta lainan muodossa. Tätä tarkoitusta varten on kehitetty uusi lainapalvelu, Rahapalvelu. Rahapalvelu myöntää asiakkailleen maksimissaan 4000 euron joustoluottoja. Asiakas voi valita joustoluotolleen toivomansa luottorajan, joista pienin on 100 euron suuruinen. Laina maksetaan takaisin tyypillisemmin 3 – 36 kuukaudessa.

Luottopalvelu tarjoaa käyttöösi 100 – 4000 euroa huokealla korolla ja kohtuullisilla luottoehdoilla. Luottotilin käyttö on samantapaista kuin luottokortin, et kuitenkaan tarvitse uutta fyysistä korttia täyttämään lompakkoasi.

Saldo tarjoaa rahaa lainaksi 50 – 5000 euroa. Lainassa on edulliset kulut ja sen voi maksaa takaisin pienissä kuukausierissä. Hae joustava luotto nyt, rahaa voit nostaa käyttöön milloin tahansa,

Eurolimiitti tarjoaa 3000 euron suuruisen luottrajan käyttöön. Rahaa voi nostaa luottorajan puitteissa juuri silloin kun sitä tarvitsee ja juuri sen verran kuin tarvitsee. Hae nyt heti, luotossa on edulliset kulut ja pitkä maksuaika.

OK Money tarjoaa käyttöösi 2100 euron suuruisen OK Limiitti luoton. Käytä limiittiä kuten haluat ja milloin haluat. Tee hakemus netissä nyt heti, saat luottopäätöksen todella nopeasti.

Joustoluotto on NordCreditin myöntämä luotto, joka nimensä mukaisesti joustaa asiakkaan rahoitustarpeiden mukaan. Joustoluotolle luottovaraa on mahdollista hakea joko 2000€ tai 3000€.

Ekstraluotolta saa luottoa 10 eurosta aina 2100 euroon asti. Palvelu ei myönnä kiinteää lainaa, vaan tililuottoja – eli käytännössä 2100 euron luottokaton, jonka rajoissa voi tehdä niin useita nostoja kuin tarve on. Koko summaa ei tarvitse käyttää. Nostojen teko onnistuu kätevästi tekstiviestillä, kun rekisteröitymisen ja lainahakemuksen on kerran jättänyt netissä.