Lainaaheti.fi kokemuksia: Yksi parhaimmista lainapalveluista 2024

Lainaaheti.fi kokemuksia: Yksi parhaimmista lainapalveluista 2024

Viime vuodet ovat olleet melko tapahtumarikkaita ja poikkeuksellisia. Elämä oli ennen viime vuosia jokseenkin tasaista, mutta nyt lyhyessä ajassa on tapahtunut paljon ja ihmisillä on paljon ajateltavaa. Myös raha-asioissa viime vuosina on tapahtunut paljon muutoksia. Inflaatio, sähkön hinta, polttoaineen hinta, asuntojen arvonalennus, ja niiden edelleen.

Onneksi käytössämme on nykyisin kuitenkin internet, jonka avulla voi hankkia tietoa nopeasti mistä tahansa asiasta. Netti on hyvä työkalu myös silloin, kun haluaa löytää eri palveluntarjoajia erilaisissa raha-asioissa. Netin kautta löytää todennäköisesti esimerkiksi parhaimmat vakuutus- ja lainatarjoukset. Lainaaheti.fi on palvelu, josta suomalaiset voivat hakea lainaa 100 eurosta 60 000 euroon saakka, mutta miten hyvin palvelu toimi testissämme?

Monipuolisia lainapalveluita

Lainaaheti.fi on sivusto, josta suomalaiset voivat siis hakea lainaa sadoista euroista kymmeniin tuhansiin euroihin. Palvelun kautta saatavat lainat ovat varsinkin kulutusluottoja, joustoluottoja ja pikavippejä, mutta myös muunlaisia pienlainoja. Lainaa on saatavissa hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Palvelun kautta voi hakea esimerkiksi seuraavia lainoja:

 • remonttilaina
 • matkalaina
 • autolaina (lainaa saa myös muita kulkuvälineitä varten)
 • sisustuslaina
 • opintolaina

Kulutusluotto on nykyisin suosittu lainamuoto. Sen saa tililleen heti kokonaisuudessaan, joten se mahdollistaa myös suuremmat kertahankinnat. Kulutusluottoa lyhennetään kuukausittain oman maksusuunnitelman mukaisesti.

Eri pankit ja rahoitusyhtiöt nimeävät lainatuotteitaan hieman eri tavoin. Joskus samanlainen laina voi olla toisessa pankissa nimeltään pikavippi ja toisessa kulutusluotto. Nimen sijaan huomio kannattaakin kiinnittää varsinaisiin lainaehtoihin, korkoon ja muihin kuluihin.

Kulutusluottojen ja muiden pienlainojen etu on siinä, että niitä voi käyttää vapaasti halumaansa käyttötarkoitukseen. Lainanottaja saa itse päättää ja käyttää rahat niin kuin itse parhaaksi näkee. Tältä osin ne eroavatkin perinteisistä asuntolainoista ja autolainoista, jotka on tarkoitettu tarkasti ennalta määritettyyn käyttötarkoitukseen.

Kilpailukykyinen korko ja matalat kulut

Lainaaheti.fin kautta saatavien kulutusluottojen korot olivat testissämme noin 5–20 prosenttia. Eroja eri lainatuotteiden välillä siis on ja asiakkaan kannattaa tehdä vertailua ennen lainapäätöksen tekemistä. Haimme testissämme 10 000 euron lainaa, joka on hyvin keskimääräinen otettava kulutusluotto. Tälle summalle korot asettuivat 5–15 prosentin välille lainatuotteesta riippuen.

Huomasimme myös, että jos olisimme ottaneet lainaa kymmeniä tuhansia euroja, olisi lainan korko asettunut hieman matalammalle tasolle. Koron lisäksi lainanottajan pitää maksaa myös lainatilin avausmaksu sekä tilinhoitomaksua kuukausittain. Muut kulut kannattaakin huomioida ennen lainan ottamista.

Lue Lisää  Lendo

Korko ja muut kulut oli esitelty selkeästi lainatarjouksissa, joita saimme lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Näin tämän odottaa nykyisin menevänkin, pitäähän tarjouksista käydä selkeästi ilmi kaikki asiakkaan kannalta oleellinen tieto. Koska eri lainatuotteiden välillä voi olla suuriakin eroja kuluissa, kannattaa asiakkaan aina tehdä vertailua.

Kotimainen palvelu ja hyvät yhteistyökumppanit?

LainaaHeti on täysin kotimainen palvelu. Suomalaisten lainanottajien kannattaakin lähtökohtaisesti käyttää suomalaisia palveluita sekä rahoitusyhtiöitä, jotka toimivat Finanssivalvonnan alla. Netissä voi yhä toimia myös jollakin tavalla vilpillisesti toimivia lainantarjoajia, joten erilaisten palveluiden kanssa kannattaa olla tarkkana. Hyvä nyrkkisääntö on myös se, että jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se ei todennäköisesti totta olekaan.

LainaaHeti tekee yhteistyötä kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa tarjotakseen kilpailukykyisiä lainapalveluita. Lainaa ei kannata ottaa miltä tahansa yhtiöltä, vaan aina tulisi suosia entuudestaan tunnettuja brändejä. Jos olet aikeissa ottaa lainaa itsellesi entuudestaan tuntemattomalta yhtiöltä, tarkista netistä aluksi millaisia arvosteluja se on saanut muilta asiakkailta.

Arvosteluja voi lukea esimerkiksi foorumeilta, sosiaalisesta mediasta sekä sovelluskaupoista. Sovelluskaupoissa voi jättää arvostelun pankin tai rahoitusyhtiön sovelluksesta ja usein arvosteluissa arvostellaan yritystä myös laajemmalla tasolla. Sosiaalisessa mediassa ja nettifoorumeilla voi olla kaikenlaisia arvosteluja, joten tärkeintä on kiinnittää huomiota siihen, onko valtaosa arvosteluista positiivisia vai negatiivisia. Jos valtaosa kehuu lainapalvelua, on se todennäköisesti varteenotettava vaihtoehto lainanottajille.                     

Näin lainaa voi hakea

LainaaHeti-palvelusta lainaa saadakseen asiakkaan pitää täyttää lainahakemus. Esimerkiksi pelkästään soittamalla palveluun ei ole siis mahdollista lainaa saada. Palvelun etusivulla on hyödyllinen lainalaskuri, jossa asiakas voi kokeilla, miltä tulevan lainan kuukausierät tulevat suunnilleen näyttämään. Laskurissa voi siis tarkistaa itselle sopivan lainasumman ja -ajan perusteella syntyviä kokonaiskustannuksia sekä kuukausierän arvoa. Laskuri ei anna täysin tarkkoja lukuja, sillä lopullisessa lainatarjouksessa otetaan huomioon hakijan taloudellinen tilanne.

Asiakas pääsee palvelussa siirtymään suoraan lainahakemukseen. Hakemuksessa kysytään muun muassa nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, siviilisääty, asumismuoto, työsuhde sekä tieto jo olemassa olevista lainoista ja luottokorteista. Hakemuksessa on kerrottava myös henkilötunnus, jotta hakijan luottotiedot voidaan tarkistaa.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen lainatarjouksia voi saada jo muutaman minuutin sisällä. Tarjoukset tulevat hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos asiakas haluaa hyväksyä jonkin saamistaan tarjouksista, onnistuu se kätevästi omilla pankkitunnuksilla. Tätä tarkoitusta varten käy esimerkiksi Aktian, Nordean, Säästöpankin, Osuuspankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, Ålandsbankenin sekä S-Pankin tunnukset.

Lue Lisää  Credigo

Koska lainan hakeminen on palvelussa hyvin automatisoitua, on lainaa mahdollista saada heti tililleen. Henkilökunnan tarvitsee siis käydä lainahakemuksia manuaalisesti hyvin minimaalisesti läpi. Kun asiakas hyväksyy saamansa lainatarjouksen, voi rahoitusyhtiö siirtää rahat asiakkaan tilille välittömästi. Eri palveluntarjoajilla voi kuitenkin olla eroja rahansiirtonopeuksissa.

Kuka voi saada lainaa?

LainaaHeti on suomalaisille suunnattu palvelu, josta lainaa voi hakea kaikki täysi-ikäiset. Jotta lainan hakeminen onnistuu, pitää hakijalla olla verkkopankkitunnukset sekä matkapuhelinnumero (myös prepaid-numero käy). Hakijalla tulee olla myös osoite Suomessa – syy tähän liittynee luottotietojen tarkastamiseen.

Hakijan luottotiedoissa ei saa olla aktiivisia merkintöjä, tai mikäli aktiivisia merkintöjä on, on lainan saaminen todennäköisesti hyvin vaikeaa. Pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat asiakkaakseen sellaisia kuluttajia ja yrittäjiä, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa aiemmin kuuliaisesti ja kunnolla.

Hakijalla tulisi olla myös palkka- tai eläketuloja. Tulojen ei tarvitse olla suuret, mutta niiden pitää olla säännölliset. Näin lainanmyöntäjät näkevät, että lainanhakija saa jatkuvasti tuloja, joilla lyhentää lainaa. Tärkeimpiä kriteerejä lainanhakijoiden suhteen onkin luottotietojen puhtaus ja säännölliset tulot.

Lainaaheti.fi kokemuksia 2024

LainaaHeti on turvallisen tuntuinen suomalainen palvelu, joka tuntui luotettavalta sivustolta aina etusivulta lainan ottamiseen saakka. Turha on karsittu pois, mikä tekeekin palvelusta helppokäyttöisen ja yksinkertaisen. Palvelu näyttää kuitenkin jatkuvasti asiakkaan kannalta kaikki oleelliset tiedot.

Palvelun kautta voi saada lainamarkkinoiden edullisimpia lainatarjouksia juuri tällä hetkellä. Rahoitusyhtiöt ja pankit päivittävät aina silloin tällöin korkojaan ja muita kulujaan, joten myös parhaat lainatarjoukset muuttuvat aika ajoin. Jos asiakkaalla on kysyttävää, on LainaaHeti-palvelulla myös oma asiakastukensa.

Miinusta voisi antaa siitä, että lainahakemusta täyttäessä ei vielä tiedä, voiko lainaa saada vai ei. Se selviää siis vasta sen jälkeen, kun lainahakemuksen on lähettänyt. Palvelu ei siis herjaa, jos hakijan tulot ovat esimerkiksi liian pienet lainan saamiseksi. Toisaalta lainapäätös tulee muutamassa minuutissa ja lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta, joten asiakas ei käytännössä menetä mitään lähettäessään lainahakemuksen.

Lue Lisää  Kulutusluotto.com arvostelu ja kokemuksia

Edelliseen kohtaan viitaten palvelussa olikin plussaa myös se, ettei lainahakemuksen lähettäminen sido asiakasta ottamaan lainaa lainkaan. Jos siis saatavat lainatarjoukset eivät syystä tai toisesta miellytäkään, voi asiakas olla hyväksymättä yhtäkään tarjousta. Lainahakemuksen täyttäminen on siis maksuton tapa tarkistaa, millaista lainaa tällä hetkellä olisi markkinoilla tarjolla.

Loppumaininta yhdistelylainojen mahdollisuudesta

LainaaHeti-palvelusta voi lopuksi nostaa erikseen esiin vielä yhdistelylainat. Palvelun kautta voi siis saada myös yhdistelylainaa, jolla voi maksaa kaikki aiemmat velkansa pois. Tämä on kätevä ja melko uusi lainapalvelu, joka on tarkoitettu varsinkin runsaasti velkaantuneille.

Yhdistelylaina voi tuoda helpotusta henkilölle, jolla on monta lainaa maksettavana ja kaikki työ pystyä maksamaan joka kuukausi niihin liittyvät lyhennykset korkoineen. Yhdistelylainan avulla asiakas pääsee eroon aiemmista lainoistaan ja saa vain yhden lainan takaisinmaksettavakseen. Tämä selkiyttää talouden hallintaa ja voi tarjota myös muita etuja. Yhdistelylainan avulla voi saada nimittäin myös lisää laina-aikaa ja pienemmän kuukausierän.

Katso myös nämä

 • Vippi24Vippi24 Vippi24 tarjoaa asiakkailleen hyvin edullisia lainoja esim 100 euron vipin kokonaiskustannusten ovat ainoastaan 101,57 euroa jos sinulla […]
 • Luottoheti: Kokemuksia siitä kun testasin palvelua itseLuottoheti: Kokemuksia siitä kun testasin palvelua itse Luottoheti.fi tarjoaa lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia - hae heti netistä.
 • LHVLHV LHV Pankista saat edullista pikaluottoa jopa 6000 euron verran. Pienin mahdollinen lainattava summa on 1000 euroa.
 • Laina.comLaina.com Vuoden 2011 puolessa välissä toimintansa käynnistänyt Laina.com on pikavippipalvelu, josta voit ottaa lainaa tarpeesi mukaan.
 • Onko naisten ja miesten rahankäytössä eroja?Onko naisten ja miesten rahankäytössä eroja? Tutkimusten valossa perheen raha-asiantuntijan rooli on usein miehellä. Naiset voivat kysyä talous- ja raha-asioissa neuvoa mieheltään tai […]
 • Lainarahoitus.comLainarahoitus.com Lainarahoitus.com on palvelu, joka kilpailuttaa markkinoilla olevista lainatuotteista asiakkailleen sopivimmat lainat. Palvelun avulla […]
 • Lainaa ilman takaajaaLainaa ilman takaajaa Mistä saa lainaa ilman takausta tai takaajaa? Listasimme kaikki paikat, joten tsekkaa vertailumme niin tiedät samantien.
 • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotolta saa luottoa 10 eurosta aina 2100 euroon asti. Palvelu ei myönnä kiinteää lainaa, vaan tililuottoja - eli käytännössä 2100 […]
 • Pikavippi.fiPikavippi.fi Pieniä pikavippejä saa vielä! Suomalaisen OPR-Vakuuden suosittu pikavippipalvelu Pikavippi.fi myöntää 100€, 200€ ja 300€ pikavippejä.
 • NordcreditNordcredit Joustoluotto on NordCreditin myöntämä luotto, joka nimensä mukaisesti joustaa asiakkaan rahoitustarpeiden mukaan. Joustoluotolle […]