Halvin pikavippi

Halvin pikavippi löytyy kyllä netistä, kun hiukan etsii. Pikavippien hintavertailuita voi suorittaa esimerkiksi erilaisten ilmaisten vippivertailuiden avulla. Pikavippivertailusta näet helposti, mikä on halvin laina valitsemallasi lainasummalla. Voit järjestää lainoja esimerkiksi hinnan, maksuajan ja todellisen vuosikoron perusteella. Pikavippien hintavertailu on järkevää, jotta ei tule vahingossa ottaneeksi turhan kallista vippiä. Vaikka suurin osa pikavipeistä on melko lailla samanhintaisia, voi kalleimman pikavipin ja halvimman pikavipin välinen hintaero kuitenkin olla yllättävän suuri.

Halvimmat vipit tältä sivulta

Kaikki halvimmat vipit pääset vertaamaan yläreunan valikosta, josta voit valita mieleisesi lainasumman tai yleisvertailun. Kokosimme kuitenkin tälle sivulle erän erittäin halpoja pikavippejä, sillä nämä ovat täysin ilmaisia uudelle asiakkaalle. Tutustu listaan alta.

PalveluIlmaiseksiMaksuaikaIkäraja 
Risicum 300 €1 kk20 v 
Rahapalvelu 4000 €1 kk19 v 
Aasa 5000 €24 kk20 v 
Suomilimiitti 1000 €1 kk21 v 
Vivus 400 €1 kk20 v 
Luottoraha 1000 €1 kk20 v 
Eurolimiitti 500 €1 kk21 v 
Luottopalvelu 4000 €1 kk19 v 
Ferratum 300 €1 kk20 v 
Credit24 4000 €1 kk19 v 

Näin löydät halvimman pikavipin

halvin vippi

Halvin laina voi olla myös jokin muu pieni laina kuin pikavippi. Halpojen pikavippien ohella netin kautta voi hakea myös jatkuvakäyttöisiä tililuottoja ja vakuudettomia kulutusluottoja, jotka toimivat pääpiirteissään samalla tavalla kuin perinteiset pikavipit. Tililuotot toimivat luottokorttien tapaan: asiakkailla on jatkuvasti käytettävissään luottoraja, usein 2000 euroa, jota voi nostaa vapaasti. Korkeasta luottorajasta huolimatta tililuotolta voi helposti nostaa myös pientä vippiä. Halvin vippi saattaa siis hyvinkin olla tililuotto. Osa kulutusluottopalveluista tarjoaa myös pieniä lainoja, joten halvinta pikavippiä kannattaa etsiä myös niiden valikoimista. Vaikka kulutusluotto on usein useamman tuhannen euron laina, on tarjolla joskus myös 100 – 1000 euron summia. Kulutusluottojen kulut ovat usein kohtuulliset ja niiden maksuajat pitkiä. Halvinta pikavippiä tai muuta pientä lainaa etsiessä kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan asiaan. Pikavipin hinta on yleensä sitä halvempi, mitä lyhyempi maksuaika vipillä on. Mieti siis, paljonko tarvitset aikaa pikavipin takaisinmaksuun. Esimerkiksi viikon tai kahden viikon maksuajalla otettavat pikavipit sopivat vain hyvin lyhytaikaiseen rahapulaan. Lyhytaikainen vippi ei siis välttämättä ole paras ratkaisu, vaikka se olisikin markkinoiden halvin pikavippi. Pikavipit ovat tyypillisesti olleet lainoja, jotka myönnetään ilman takaajia ja vakuuksia. Pikavipit ovat olleet niin nopeasti saatavia lainoja juuri siksi, ettei niiden myöntäminen ole vaatinut juuri luottotietojen ja henkilöllisyyden tarkistamista kummempia selvittelyitä. Mikäli lainaan tarvitaan vakuus tai takaaja, tarvitaan vähän enemmän paperitöitä. Nykyään halvin pikavippi löytyy todennäköisesti vakuudellisten lainojen puolelta. Halvimman vipin kulut saattavat olla vain muutamia euroja. Halvan hinnan selityksenä on, että hakijan on joko tarjottava pikavipille takaaja tai ostettava maksullinen takauspalvelu. Ihan kuka tahansa ei sovi pikavipin takaajaksi, sillä vippiyhtiöt rajoittavat takaajaksi ryhtymistä erilaisin ehdoin. Pikavippiyhtiön ehtona voi yleisen luottokelpoisuuden lisäksi esimerkiksi olla, ettei takaajalla ole omaa avointa lainaa yhtiöstä. Ilman takaajaa tai vakuutta saatavia pikavippejä ja etenkin tililuottoja on silti edelleen tarjolla runsaasti. Mikäli takauksen tarjoaminen ei houkuta, kannattaa keskittyä vakuudettomiin lainoihin. Esimerkiksi sopivan tililuottosopimuksen solmimalla voi saada helposti halpaa pikavippiä tililleen silloin kun tarvetta on. Pikavippien tapaan tililuottoa voi käyttää nostamalla sitä tilille tekstiviestillä tai hakemalla lainaa verkkopalvelun kautta.

Lue Lisää  Pikavippi ilman tekstiviestiä

Miten löytää halvin pikavippi?

Kaikkein halvimman pikavipin saaminen voi vaatia vähän työtä, mutta onneksi netistä löytyy monenlaisia työkaluja ja apuvälineitä halvimman pikavipin etsimiseen. Halvin pikavippi on laina, jonka kaikki korot, luottokulut, avausmaksut, hakemusmaksut ja muut maksut ovat yhteensä alempia kuin minkään muun pikavipin. Jos pikavippiin kuuluu pakollinen, maksullinen takaus, myös takauksen hinta kuuluu kokonaishintaan. Yksi tapa löytää halvin pikavippi on vertailla pikavippien todellisia vuosikorkoja. Todellisen vuosikoron varsinainen tarkoitus on juuri se, että asiakkaat voisivat vaivatta ja luotettavasti vertailla erilaisia lainoja toisiinsa. Todellinen vuosikorko sisältää lainan kaikki kustannukset, joten todellista vuosikorkoa ei voi kiertää esimerkiksi ilmoittamalla lainalle matalan koron ja perimällä kuitenkin esimerkiksi kalliita avausmaksuja tai käsittelykuluja. Todellisia vuosikorkoja tutkimalla saa kyllä jonkinlaisen käsityksen siitä, mikä on halvin pikavippi. Harmillisesti todellinen vuosikorko on kuitenkin hankala keino lyhytaikaisten lainojen korkojen vertailuun. Jos maksuaika on lyhyt, pikavipin todellinen vuosikorko kasvaa helposti todella suureksi, jopa tuhansiin prosentteihin, vaikka pikavipin kulut eivät sinänsä olisi erityisen suuret. Todellisen vuosikoron avulla onkin hankala verrata toisiinsa lainoja, joiden maksuajat ovat hyvin eripituiset. Kun pikavippien todellisia vuosikorkoja on lailla rajoitettu, on syntynyt tilanne, jossa joidenkin luotonmyöntäjien pikavippi näyttää olevan halvin pikavippi, vaikka vippiin todellisuudessa kuuluu ylimääräisiä kustannuksia. Ylimääräiset kustannukset tulevat siitä, että vippiin vaaditaan takaus, vaikka sitä ei kovin avoimesti kerrota. Voi siis olla, että halvin pikavippi vaatii maksullisen takauksen, eikä vippi takauksen maksamisen jälkeen enää olekaan halvin pikavippi. Pikavippejä vertaillessa kannattaa olla tarkkana ja tutkia luottoehdot huolellisesti. Tyypillinen tapa löytää halvin pikavippi on etsiä lainaa lainavertailun avustuksella. Moni pikavippejä käsittelevä sivusto tarjoaa lainaa etsivien käyttöön pikavippivertailun, ja vippivertailuita löytääkin helposti netistä. Pikavippivertailun avulla on kätevä verrata toisiinsa lainoja, joiden lainasumma ja maksuaika ovat samat. Vippivertailussa haun tulokset voi järjestää niin, että halvin pikavippi siirtyy taulukossa ylimmäksi. Pikavippivertailun avulla on siis todella helppo löytää halvin pikavippi, ja lisäksi samalla näkee, millainen ikäraja pikavipillä on. Hae halvin pikavippi heti!

Lue Lisää  Lainaa ilman takaajaa

Katso myös nämä

  • Pikavippi 24/7Pikavippi 24/7 Pikavippiä voi tarpeen vaatiessa hakea jopa vuorokauden ympäri. Suomen laki rajoittaa pikavippien nostamista sen verran, että […]
  • Pikavippaajien tietoja myytiin huijareille YhdysvalloissaPikavippaajien tietoja myytiin huijareille Yhdysvalloissa Pikavippien hakijoilta huijattiin yhteensä miljoonia dollareita Yhdysvalloissa. Syytteen mukaan henkilötietoja keräävät yhtiöt ostivat […]
  • Pikavippi ilman tekstiviestiäPikavippi ilman tekstiviestiä Entä jos lainaa hakiessa käytettävissä ei ole puhelinta tai tekstiviestillä lainaaminen ei muusta syystä innosta?
  • Pikavippien rajoitukset voivat ajaa laittoman lainaamisen pariinPikavippien rajoitukset voivat ajaa laittoman lainaamisen pariin Pikavippiyhtiöitä edustava brittijärjestö pelkää, että vippialan rajoitukset johtavat laittoman lainaamisen kasvuun.
  • Lainafirma: Nuoret suhtautuvat myönteisesti kulutusluottoihinLainafirma: Nuoret suhtautuvat myönteisesti kulutusluottoihin Suomesta on tullut luottoyhteiskunta. Lainata voi helposti netissä, ja jo 45 prosenttia suomalaisista on joskus ottanut vakuudettoman kulutusluoton.
  • FleksiluottoFleksiluotto Fleksiluoton tarjoama laina on 2100 eruon luottolimiitti. Hae nyt ja nosta pienissä osissa tai kerralla koko summa.
  • Fellow FinanceFellow Finance Tarvitsetko edullista luottoa 500-15000 euron väliltä? Fellow Financen vertaislaiapalvelu on uudenlainen tapa lainata. Lainan myöntävät […]
  • Opintolainan suosio kasvussaOpintolainan suosio kasvussa Opintolainan suosio alkoi kasvaa viime syksynä lainaehtojen muutosten myötä. Kuukaudessa nostettava opintolainan enimmäismäärä nousi 300 […]
  • NopsalainaNopsalaina Nopsalaina tarjoaa asiakkailleen rahaa lainaksi normaalia pikavippejä suurempia summia, 2000 – 20 000 euroa.
  • VivusVivus Vivus pikalainapalvelu tarjoaa rahaa lainaksi 10-2010 euroa. Uudet ja ensimmästä kertaa palvelusta rahaa lainaavat henkilöt voivat hakea […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*