Luottopalvelu

Luottopalvelu

Kulutusluotot ja pikavipit ovat kehittyneet vuosien varrella edullisempaan ja asiakasystävällisempään suuntaan. Kehittelyn tuloksena on syntynyt entistä parempia ja ennen kaikkea joustavampia luottoja, kuten helppokäyttöinen luottotili. Luottopalvelu.fi on uusi lainapalvelu, joka on erikoistunut juuri luottotilin eli tililuoton tarjoamiseen. Luottopalvelu.fi tarjoaa käyttöösi 100 – 4000 euroa huokealla korolla ja kohtuullisilla luottoehdoilla. Luottotilin käyttö on samantapaista kuin luottokortin, et kuitenkaan tarvitse uutta fyysistä korttia täyttämään lompakkoasi. Luottopalvelu.fi tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden tutustua lainapalveluun ja tarjoamaansa luottotiliin ja näin ollen ensimmäinen lainanosto on kuluton ja täysin koroton ensimmäisen kuukauden ajan!

Luottopalvelu.fi luottotili on tarkoitettu erilaisten hyödykkeiden tai palvelujen hankintaan, joko pidemmässä käytössä tai sitten nopeaan yksittäistarpeeseen. Sen erottaa pikavipeistä ja kulutusluotoista erityisesti se, ettei luotosta peritä lainkaan avausmaksuja tai kuukausimaksuja. Veloitus on kohdistettu pelkästään nostettuihin summiin.

Luottopalvelun luottotili on monen tilanteen pelastaja

Yllättikö lemmikin sairastuminen ja eläinlääkärilaskut? Myydäänkö unelmien lomaa nyt edullisesti ja tilipäivään on vielä pari viikkoa? Hajosiko pesukone ja säästöt menivät jo tiskikoneen uusimiseen? Edellä mainitut tilanteet aiheuttavat harmaita hiuksia ja kylmää hikeä monissa talouksissa ympäri Suomen. Onneksi niiden ei tarvitse olla enää taloudellisia katastrofeja vaan kaikissa tilanteissa avuksi rientää Luottopalvelu.fi luottotili. Luottopalvelusta pystyt hakemaan vakuudetonta luottoa 4000 euroon saakka helposti ja nopeasti. Varsinainen lainasumma ei kuitenkaan täysin määrittele sitä, paljonko sinun pitää nostaa lainaa käyttöösi. Sinulla voi olla vaikka 4000 euron luottorajallinen limiitti ja siitä käytössä vain 100 euroa. Kun olet maksanut tuon satasen takaisin, on myöhempää käyttöä varten täysi 4000 euron luotto taas valmiina – ilman uusia hakemuksia! Pahan päivän varalle ei siis enää vaadita säästöjä, myös tililuotto sopii mainiosti arjen vararahastoksi. Jos siis tarvitset tässä kuussa tarvitset 300 euron lainan, teet sen suuruisen nostoja ja maksat tuon 300 korkoineen takaisin maksuajan puitteissa. luottopalvelu suurensuuri 1 Jos kuitenkin tarvitset lisänoston myöhemmin, voit vapaasti tehdä sen, jos luottorajaa on vielä jäljellä. Uusi nosto kertyy vanhan noston päälle ja maksat jatkossa niiden yhteissumman verran takaisin. Missään vaiheessa et ole velvoitettu maksamaan koko luottorajan verran takaisin, jos et ole kyseistä summaa käyttöösi nostanut.

Saat lainaa nopeasti ja helposti Luottopalvelulta

Luottopalvelu.fi:n luottosumma on siis 100 – 4000 euroa. Kun täytät ja jätät sähköisen lainahakemuksesi Luottopalvelu.fi:lle, saat palvelusta luottopäätöksen heti. Et maksa penniäkään hakemisesta, etkä myöskään tililuoton avaamisesta. Myöskään varsinainen Luottopalvelun tililuoton pitäminen ei maksa, vasta kun teet luotolta nostoja, saavutat maksuvelvollisuuden. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen, voit tehdä ensimmäisen noston vaikka samantein. Varsinaiset rahansiirrot tilille tapahtuvat vuoden jokaisena päivänä kello 8.00 – 22.00 aikajanalla. Maksun siirtyminen kestää tällöin keskimäärin 15 minuuttia, oli pankkisi mikä tahansa palvelun hyväksymistä.

Luottopalvelu.fi muutamalla sanalla

 • Luottotili, jonka suuruus on 100 – 4 000 euroa
 • Omiin tarpeisiin sopiva luottoraja
 • Joustava takaisinmaksu 3 -36 kuukautta
 • Ilmainen hakemus
 • Turvallista, luotettavaa ja kotimaista lainapalvelua

Luottopalvelu.fi verkkosivusto
Luottopalvelu.fi verkkosivusto

Monikäyttöinen laina sopii tiukkojen paikkojen vararahastoksi

Luottopalvelu.fi tililuoton maksuttomuuden vuoksi voit hakea lainaa jo hyvissä ajoin ennen oletettuja lainatarpeita. Tililuotto säilyy sinulla aktiivisena (ilman maksuvelvollisuutta), vaikket siitä nostoja tekisikään. Kun yllättävät tai odotetut menot ovat käsillä, teet nopeasti noston tililuotolta suoraan tilillesi. Kertanosto voi aina olla maksimissaan sen verran, kun luottoa on nostamatta. Nostoja voi tosiaan myös ripotella eriin ja tehdä useampia pieniä nostoja. Teki sitten kummin tahansa, kuluperusteet ovat samat: 6,95% per tehty nostosumma. Yleinen tapa nykyisissä, moderneissa vakuudettomissa ja takaajattomissa lainoissa on henkilökohtaisen koron periminen. Myös Luottopalvelu.fi muodostaa korkoprosentin jokaiselle asiakkaalle erikseen. Korko on sidonnainen asiakkaasta tehtyyn riskienhallinta-arvioon. Tässä arvioissa punnitaan asiakkaan luotonmaksukykyä verrattuna tämän kuukausituloihin ja muihin menoihin. Oman henkilökohtaisen korkosi saat selville ainoastaan täyttämällä luottohakemuksen ja hakemalla Luottopalvelulta vakuudetonta lainaa.

Lue Lisää  Saldo

Lainaa nopeasti, helposti, luotettavasti – Luottopalvelusta tietenkin

Vaikka Luottopalvelu.fi on uusi toimija alalla, ei se ole noviisi lainahommissa. Luottopalvelun taustalla on hallinnoimassa perinteinen ja luotettava suomalainen lainapalvelu Credit24. Luottopalvelun luottotilin hakeminen on helppoa ja tapahtuu ilman monimutkaisia vakuuksien hankkimista. Hakuprosessi sisältää vain muutaman vaiheen:

Ohjeet Luottopalvelun käyttöön

 1. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksin. Voit käyttää seuraavien pankkien henkilökohtaisia tunnuksiasi: Nordea, Danske Bank, Aktia, S-Pankki, Osuuspankki, Nooa Säästöpankki ja Handelsbanken, sekä Oma Säästöpankki.

 

 1. Täytä hakemus vaadituin tiedoin. Varaudu ilmoittamaan henkilötietosi, sekä tietoja taloudellisesta tilanteestasi. Valitse sopivin luottosumma. Tämä hakemusvaihe vie sinulta ainoastaan muutaman minuutin.

 

 1. Vastaanota lainapäätös välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Toimita mahdollisesti pyydetyt liitteet ja nosta laina tilillesi. Käytä luottosumma vapaasti!

Näin olen hankkinut itsellesi Luottopalvelun luottotilin, jota voit maksella sopivissa erissä takaisin 3 – 36 kuukauden kuluessa. Luottopalvelu.fi:n toiminta vastaa luotettavan lainanmyöntäjän kriteeristöä. Kaikkien asiakkaiden luottotiedot ja taloudellinen kokonaistilanne tarkastetaan ja arvioidaan ennen kuin lainaa myönnetään. Tarvittaessa lainanhakijalle ilmoitetaan kielteinen luottopäätös.

Luottopalvelun luottotili on tarkoitettu kaikille suomalaisille

Toisin kuin kivijalkapankeilla, Luottopalvelulla ei tarvitse täyttää kuin muutamia perusehtoja luoton saamiseksi. Lainanhakijan tulee olla yli 19-vuotias jolla on luottotiedot kunnossa, henkilökohtainen matkapuhelinliittymä (numero voi olla salainen) sekä henkilökohtaiset pankkitunnukset

Lainaa maksetaan kuukausittaisissa erissä takaisin. Lasku tulee automaattisesti kotiosoitteeseen, laskun voi myös valita tulemaan henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen. Perittävänä on ensisijaisesti pelkkä luoton minimierä. Asiakas voi kuitenkin maksaa koko nostetun summan korkoineen takaisin kerralla tai lyhentää minimierää haluamansa verran suuremman lyhennyserän.

Huolehdi lainasta mahdollisimman hyvin

Teki sitten niin tai näin lyhennyksen kanssa, maksettava se kuitenkin on tavalla tai toisella. Jos asiakas jättää hakemansa luoton tietoisesti tai huolimattomuuttaan maksamatta, se on perintäkelpoinen ja perintä tapahtuu joko luotonmyöntävän osapuolen tai sitten perintätoimiston toimesta. Maksamattomalla lainalla saattaa olla luottotietoihin negatiivinen vaikutus, eikä ilman luottotietoja lainaa saa enää mistään. Erääntynyt laina kerryttää erinäisiä lisäkuluja. Voit pelastaa väliaikaisissa maksuongelmissa helpottaa tilannetta maksamalla pelkkää minimilyhennystä. Jos tämäkään ei auta, on Luottopalvelulta haettavissa maksuvapaa kuukausi, jolloin yhden kuun maksut siirtyvät perittäväksi myöhemmin. Asiakkaalle on myös tarjolla Credi24 Turva, joka turvaa lainanmaksua tietyin ehdoin silloin, kun maksukyky on esimerkiksi sairauden tai työn menettämisen vuoksi heikentynyt. Voit hankkia Credit24 turvan luottohakemisen yhteydessä, se kustantaa sinulta kuussa 4,95 euroa.

Olet jo ehkä vakuuttunut, että Luottopalvelun luotto on monin verroin parempi lainatapa kuin eräät pikavipit ja osamaksusopimukset. Voit siirtyä täyttämään hakemuksen nyt heti alla olevasta painikkeesta. Hakemus on mahdollista täyttää täysin ilmaiseksi mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Lain mukaan rahansiirtoja ei voi toteuttaa yöllä, joten rahat on mahdollista saada hyväksytystä luotosta tilille päivittäin kello 8.00 – 22.00 välisenä aikana.

Luoton lyhennykset joustavat henkilökohtaisen elämäntilanteen mukaan

Luttopalvelu.fi:n tililuoton lyhentäminen on jaoteltu maksettavaksi tavanomaisesti 1 – 36 kuukauden sisällä. Sinulla on monia vaihtoehtoja lainan maksua ajatellen: maksa kerralla, maksa valitsemissasi osissa tai maksa minimilyhennystä käyttäen. Sopivin limiittiluoton lyhennystapa valikoituu yleensä asiakkaan tulo- ja taloudellisen tilanteen perusteella. Maksuerät erääntyvät maksettavaksi kerran kuukaudessa. Lasku saapuu aina siihen ensisijaiseen osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä. Tottakai laskun voi nykyaikana saada myös sähköisessä muodossa e-mailiin. Kun lainaa haetaan, valitaan jos tässä vaiheessa itselle sopivin eräpäivä, tämä valittu eräpäivä säilyy samana tulevina laskun maksun kuukausina. Eräpäivän voi sijoittaa esimerkiksi tilipäivän tai tukienmaksupäivän läheisyyteen. Jos tilipäivä myöhemmin vaihtuu, voi eräpäivänkin vaihtaa pientä korvausta vastaan. Eräpäivän osuessa pyhäpäivän kohdalle, se siirtyy automaattisesti seuraavalle arkipäivälle. Näet Credit24:n tarjoamasta Online-palvelusta kaikki Luottopalvelu.fi:n luottoa koskevat laskutustiedot ja tiedot asiakkuudestasi. Online on myös paikka, jossa varsinaiset rahansiirrot tehdään. Jos vaikka haluat muuttaa eräpäivää, voit tehdä sen tämän osion kautta, silloin kuin asiointi parhaiten sopii. Online-palvelu on avoinna kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Sieltä näet tietenkin myös ajankohtaisen saldosi, sekä tarvittaessa hukkaan menneet laskutustietosi. Halutessasi voit ladata myös näppärän Credit24 sovelluksen joko google play:sta tai app storesta.

UKK – Useimmiten kysytyt kysymykset

Olenko oikeutettu saamaan lainaa Luottopalvelulta? Kyllä olet, mikäli olet yli 19-vuotias, raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Lainanhakijalta vaaditut kriteerit eivät ole juuri tästä kummempia. Lainan hakuprosessia varten sinulla tulee olla matkapuhelinliittymä henkilökohtaisessa omistuksessa, sekä tunnistautumista varten jonkun yleisimmän pankin verkkopankkitunnukset. Vain yksityishenkilöt ovat lainakelpoisia Luottopalvelulla, esim. yrityslainaa haetaan siihen suunnatuilta palveluilta. Miten sitten haen Luottopalvelu.fi limiittiluottoa? Sinun tulee kirjautua verkkopankkitunnuksilla Luottopalvelu.fi:n verkkosivuilta löytyvään, sähköiseen hakemukseen. Tämän jälkeen täydennät hakemukseen henkilö- ja tulotiedot, sekä tieto toivotun lainan suuruudesta. Hakemus on varsin selkeälukuinen ja se ohjaa koko ajan asiakasta eteenpäin. Jos sinulla on jo käytössäsi Luottopalvelu.fi tililuotto, voit tehdä nostoja suoraan kirjautumalla Credit24:n Onlineen. Pitääkö minun hankkia lainalleni takaaja? Ei tarvitse, Luottopalvelu.fi luottotili ei vaadi sinua hankkimaan vakuuksia tai takaajia vaan se on täysin vakuudeton. Hakuprosessi on muutenkin perinteisiä lainoja nopeampi ja yksinkertaisempi, koska kaikki toimenpiteet suoritetaan sähköisesti, ilman fyysistä pankeissa juoksemista. Mihin käyttöön luottoa voi nostaa? Luoton käyttötarkoituksia ei ole lainkaan rajattu, eikä niitä tarvitse myöskään mihinkään ilmoittaa. Pääasia, että itse tiedät, mihin kohteeseen aiot luottosi käyttää ja että sinulla on myös mahdollisuus hoitaa laina asianmukaisesti takaisin. Voi halutessasi yhdistää Luottopalvelu.fi:n luottotilillä vaikka vanhoja luottojasi. Onko luoton hakeminen turvallista? Kyllä on. Luottopalvelua hallinnoi luottoyhtiö Credit24, joka on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Palvelu toimii kaikkien lakien ja säädösten mukaan. Kaikki asiakkaan palvelulle ilmoittamat tiedot ovat luottamuksellisen käsittelyn piirissä, eikä tietoja ilmoiteta ulkopuolisille, muussa kuin viranomaistapauksissa tai tilanteissa, joissa luoton perintä joudutaan siirtämään perintäyhtiöille. Milloin saan lainapäätöksen? Saat lainapäätöksen välittömästi, kun olet lähettänyt sähköisen hakemuksen. Voit joutua toimittamaan joitain liitteitä, kuten palkkanauhan, ennen päätöksen saamista. Kun olet vastaanottanut myönteisen luottopäätöksen, voit siirtyä heti tekemään ensinostoa lainasta tilillesi. Muista, että uuden lainaajan ensinostosta ei peritä nostokuluja ja se on korkojenkin puolesta kuukauden ajan maksuton. Tuleeko minun ilmoittaa Luottopalvelu.fi:lle lainarahojeni käyttökohde? Sinun ei tarvitse kertoa Luottopalvelu.fi:lle sitä, mihin rahasi käytät. Voit käyttää rahat juuri siihen käyttökohteeseen, kun itse haluat. Oli tuo kohde sitten vaikka ulkonäön kohentaminen tai käytetyn auton osto. Miten toimitan minulta pyydetyt liitteet lainahakemukseni tueksi? Voit lähettää liitteet esimerkiksi sähköpostin liitetiedostoina. Liitteet voidaan toimittaa PDF-, GIF- tai vaihtoehtoisesti JPEG-muodoissa. Muut toimitustavat ovat faksi tai postitus. Miksi sain kielteisen luottopäätöksen? Kielteiseen päätökseen voi olla monia syitä, joista yleisimmät ovat: hakemuksesta puuttuvat tai virheellisesti ilmoitetut tiedot, luottotietojen maksuhäiriömerkintä, aiemman Luottopalvelun tai Credit24:n luoton takaisinmaksussa ilmenneet ongelmat. Luottopalvelu.fi ei ole velvollinen erittelemään sinulle tarkkaa syytä siihen, miksi hakemus hylättiin. Mikä on Credit24 Online ja mihin tarkoitukseen sitä käytetään? Se on sähköinen palvelu, joka on jokaisen asiakkaan henkilökohtaisessa käytössä. Onlinesta löytyvät helposti kaikki lainasuhteeseen liittyvät tiedot ja myös tilille nostot voidaan suorittaa sen kautta. Credit24 Online on käytössäsi automaattisesti käytössäsi kun hankit Luottopalvelun käyttöluoton. Erilaisten lainaongelmien selvittämiseen voi saada apua myös Credit24:n hallinnoimasta asiakaspalvelusta, joko soittamalla tai lähettämällä emailia.

Lue Lisää  Nordcredit

Credit24 hoitaa luottopalvelu.fi:n asiakaspalvelua

 • Avoinna maanantaista perjantaihin klo. 9.00 – 17.00
 • Voit soittaa numeroon 0800 144 344
 • Tai laittaa sähköpostia: asiakaspalvelu@cedit24.fi
 • Asiakaspalvelu palvelee ilmaiseksi mm. lainanhakuun, asiakkuuteen tai takaisinmaksuun liittyen

Luottopalvelu.fi yhteystiedot:

IPF Digital Finland Oy Runeberginkatu 5 00100 Helsinki Y-tunnus: 1979999-1

Luottopalvelu.fi asiakaspalvelu:

ma – pe klo 9 – 17 0800 144 344 (ppm/mpm) asiakaspalvelu@credit24.fi

Katso myös nämä