Rahapalvelu

Nyt markkinoille on tullut uusi, edullisia kulutusluottoja myöntävä palvelu, joka kantaa nimeä Rahapalvelu. Palvelun takana on tuttu Joustoluottoa tarjoava Credit24, joka on tarjonnut suomalaisille kulutusluottoja jo vuosien ajan ja lunastanut paikkansa luotettavana lainanmyöntäjänä.

Jopa 4 000 euron laina käyttöösi tarpeesi mukaan

Rahapalvelu myöntää asiakkailleen maksimissaan 4000 euron joustoluottoja. Asiakas voi valita joustoluotolleen toivomansa luottorajan, joista pienin on 100 euron suuruinen. Laina maksetaan takaisin tyypillisemmin 3 – 36 kuukaudessa.

Mitä joustoluotto sitten on? Se on luottokortin kaltainen tapa käyttää lainattua rahaa oman tarpeen mukaan. Asiakas voi käyttää valitsemansa lainasumman osissa, tekemällä sen suuruisia nostoja kuin toivoo. Missään vaiheessa ei kuitenkaan ole velvollisuutta ottaa käyttöön koko luottorajan ilmoittamaa lainasummaa. Joustoluotto on jatkuva laina, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että sitä mukaa kun sitä maksaa takaisin, se on uudelleen nostettavissa käyttöön.

Kulut ja korot muodostuvat ainoastaan käyttöön otetusta lainamäärästä, joten esimerkiksi 4 000 euron lainan luottorajasta voi asiakkaalla olla käytössään vain 100 euron suuruinen osa. Tätä 100 euroa koskien tulevat lainan korot ja kulut ja kuukausittainen maksuerä.

Uudelle asiakkaalle 2000€ ilman korkoja ja kuluja

Rahapalvelun lainassa on edullinen korko ja ne saa käyttöönsä ilman vakuuksia ja takaajia. Uuden asiakkaan ensimmäinen luotto on kuukauden ajan täysin koroton ja kuluton. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi maksaa ensilainansa ensimmäisen kuukauden aikana pois ilman, että tämän täytyy maksaa lainasta kuluja.

Rahapalvelu myöntää kaikille asiakkailleen, niin uusille kuin ennen lainanneille, myös ensimmäisen noston ilman nostokuluja tai korkoa. Toinen ja sitä seuraavat nostoerät maksavat 6,95% nostosummasta, ollen aina kuitenkin vähintään 5 euroa.

Verkkohakemuksella haet lainaa helposti

Lainaa haetaan täysin sähköisesti, täyttämällä hakemus Rahapalvelun verkkosivuilla. Ennen luottorajan valintaa, asiakas voi tarkastella eri lainasummia ja takaisinmaksuun liittyviä seikkoja helpolla lainalaskurilla, joka myös löytyy Rahapalvelun verkkosivuilta.

Kun sopiva summa on valittu, on aika kirjautua Rahapalvelu lainapalveluun ja täyttää varsinainen lainahakemus. Hakemus tulee täyttää huolellisesti ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Asiakkaan tulee myös varautua toimittaa dokumentteja tulotiedoistaan, jotta tarvittava lainanmaksukyky voidaan varmistaa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas saa lainapäätöksen. Mikäli laina myönnetään, tämä voi tehdä heti ensimmäisen noston tililleen, joka on kuten aiemmin mainittiin, täysin ilmainen.

Kenelle Rahapalvelu myöntää lainaa?

Kenellä sitten on mahdollisuudet hakea lainaa Rahapalvelusta?

Perusehdot ovat vähintään 19 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja matkapuhelimen omistus. Lisäksi lainahakemusta varten asiakkaalla tulee olla pankkitili suomalaisessa pankissa ja tähän liittyvät verkkopankkitunnukset.

Lisäksi vaatimuksena on sellainen kuukausittainen tulotaso, jolla lainaava osapuoli voi varmistaa saavansa lainan takaisin. Aluehallintoviraston vaatimaan vastuulliseen luotonmyöntämiseen kuluu asiakkaan taloudellisen tilanteen selvittäminen. Ei ole eduksi kummallekaan osapuolelle, mikäli asiakas ei pysty suoriutumaan hankkimansa lainan maksueristä. Rahapalvelusta ei saa luottoa ilman luottotietoja.

Yksilöllinen koronmuodostus

Lainan korko on yksilöllinen ja se muodostuu suoritetun luottokartoituksen jälkeen. Jokaisen asiakkaan tilanne arvioidaan tapauskohtaisesti. Luottokartoitus suoritetaan käyttämällä asiakkaan antamia tietoja, sekä julkisista rekistereistä saatavaa informaatiota. Luottohakemuksen täyttämällä asiakas valtuuttaa Rahapalvelun toimimaan näin.

Maksa takaisin kerralla tai pienissä erissä

Lainan hoitoa eli lyhennystä varten asiakas saa kuukausittain laskun kotiin tai sähköiseen osoitteeseen, kun sähköpostiin tai NetPostiin. Maksuvelvoite on vain siinä tapauksessa, että luotolla on avointa eli maksamatonta saldoa. Laskussa ilmoitettu summa on ns. minimisumma, joka täytyy maksaa. Mikäli asiakas haluaa lyhentää lainaansa nopeampaa, tämä voi maksaa ko. summaa korkeamman summan tai niin halutessaan, lyhentää koko lainan kerralla.

Rahapalvelulla on käytössään henkilökohtainen verkkopalvelu asiakkailleen, jossa asiakas voi tarkastella lainansa tietoja, tehdä nostoja tai hankkia lainalle lisäpalveluja. Kaikki asiakkaan tekemät nostot tai maksamat lyhennykset on tarkastettavissa palvelusta. Kirjautuminen tapahtuu joko verkkopankkitunnuksilla tai asiakkaan henkilökohtaisilla asiakasnumerolla ja salasanalla. Ilman verkkopankkitunnuksia.

Rahapalvelusta saat:

 • Joustoluottoa 100 – 4 000 euron luottorajalla
 • Ensiasiakkaalle korottoman ja 2000€ kuluttoman vipin kuukaudeksi
 • Ensinostosta ei peritä lainkaan nostopalkkiota
 • Henkilökohtaista asiakaspalvelua
 • Luotettavan lainapalvelun

Näitä kysymyksiä kysytään useimmin Rahapalvelusta

Milloin voin hakea maksuvapaata kuukautta?

Voit käyttää maksuvapaan kuukauden, jos sinulla on edelliset laskut ajallaan maksettuna, eikä maksuviiveitä ole muodostunut. Maksuvapaan kuukauden hakeminen tapahtuu kirjautumalla henkilökohtaiselle Rahapalvelu-tilillesi. On tärkeä huomata, ettei uusia nostoja voi tehdä silloin, kun sinulla on maksuvapaa kuukausi käynnissä. Seuraavasta kuukaudesta eteenpäin voit taas nostaa rahaa, mikäli sinulla on jäljellä saldorajaa.

Miten maksuvapaan kuukauden käyttäminen vaikuttaa lainaani?

Kyseisen kuukauden lyhennys, korot ja muut kulut siirtyvät maksettaviksi tulevina kuukausina, eli yksinkertaistettuna seuraavat kuukausilyhennykset ovat jonkin verran suurempia. Saat tiedon summan muutoksesta seuraavassa laskussasi tai sitten Rahapalvelun henkilökohtaisessa verkkopalvelussa. Huomaathan, että maksuvapaan kuukauden käyttö sinällään on myös maksullinen toimenpide.

Mikä on Rahapalvelun todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko tarkoittaa korkoa, joka muodostuu ynnäämällä yhteen kaikki luotosta perittävät korot ja kulut (esim. tilinhoitomaksu) koko oletetulta takaisinmaksuajalta. Oletusarvona on, että lainaan liittyvät kulut pysyvät koko laina-ajan muuttumattomana ja laina hoidetaan luottosopimuksen mukaan takaisin. Näin saadaan helposti vertailtavissa oleva kaikkien lainakulujen määre.

Rahapalvelun maksimivuosikorko on 153,63 %.

Yhteystietoni muuttuvat, ilmoitanko niistä Rahapalvelulle?

On erittäin tärkeää, että ilmoitat Rahapalvelulle muuttuneista yhteystiedoista. Lainasopimus itsessään jo velvoittaa toimimaan näin. Näin voidaan varmistaa, että esimerkiksi lainaan liittyvä lasku saapuu perille. Voit ilmoittaa muuttuneista yhteystiedoista suoraan asiakaspalveluun tai tehdä ilmoituksen omien sivujen kautta.

Miten teen, kun en haluakkaan minulle myönnettyä lainaa?

Sinulla on oikeus peruuttaa tekemäsi luottosopimus 14 vuorokauden kuluessa sen tekemisestä. Luottosopimuksen peruuttamiseksi sinun tulee täyttää kirjallisen peruutusilmoituksen em. ajan kuluessa ja toimittaa se Rahapalvelulle esimerkiksi sähköpostitse. Luottorajan käyttö päättyy välittömästi, kun peruutus on välitetty Rahapalvelulle. Sinun tulee korvata jo nostamasi varat ja peruutuksesta johtuvat kulut palvelulle.

Lisätietoa Rahapalvelun lainojen kuluista

 • Vuotuinen nimelliskorko maksimissaan 95,4 %
 • Todellinen vuosikorko maksimissaan 153,63 %
 • Ensimmäinen nosto on ilmainen, tämän jälkeen nostosta peritään 6,95 %
 • Maksuvapaan kuukauden pitäminen 20 €
 • Luottorajan laskeminen 20 €, korotus 0 €

Esimerkki Rahapalvelun lainasta:

Esim. 2 200 euron laina, 36 kuukauden maksuajalla (3 vuotta)

 • Minimikuukausierä 107,69
 • Kokonaisuudessaan maksettavaa 3 876 €

Nyt kannattaa tutustua uuteen Rahapalveluun ja hyödyntää ensilainaajan hyvä tarjous! Nosta ilmaista vippiä vaikka ulkomaanmatkaa varten ja sinulla on kokonainen kuukausi aikaa maksaa laina takaisin, ilman korkoja kuluja! Vanhat asiakkaat tai luottorajan nostajat hyödyntävät joka kerta ensinoston, jossa ei ole lainkaan nostokulua. Tee Rahapalvelu lainahakemus vaikka heti!

 • EkstraluottoEkstraluotto
  Ekstraluotolta saa luottoa 10 eurosta aina 2100 euroon asti. Palvelu ei myönnä kiinteää lainaa, vaan tililuottoja - eli käytännössä 2100 euron luot...
 • Credit24Credit24
  Credit24 tarjoaa käyttöön jopa 4000 euron jatkuvan Joustolimiitin. Joustolimiitti tarjoaa mahdollisuuden tarjota kulutusluottoja huomattavasti edul...
 • OK MoneyOK Money
  OK Money tarjoaa käyttöösi 2100 euron suuruisen OK Limiitti luoton. Käytä limiittiä kuten haluat ja milloin haluat. Tee hakemus netissä nyt heti, s...
 • Kuluton pikavippiKuluton pikavippi
  Pikavipit mielletään yleensä kalliiksi lainaksi. Mediassa on paljon puhetta siitä, miten todelliset vuosikorot ovat tuhansia prosentteja ja pieniki...
 • FerratumFerratum
  Ferratumin pikalainapalvelussa on valittava kaksi erilaista lainatuotetta. Ferratum koroton ja joustava.
 • Pikavipit muodostuneet kultakaivoksiksiPikavipit muodostuneet kultakaivoksiksi
  Pikavippiyritysten kohdalla ei voi enää puhua pikkurahojen pyörittämisestä: kymmenen suurimman pikavippejä tarjoavan yrityksen nettotulos yhteenlas...
 • LuottopalveluLuottopalvelu
  Luottopalvelu tarjoaa käyttöösi 100 – 4000 euroa huokealla korolla ja kohtuullisilla luottoehdoilla. Luottotilin käyttö on samantapaista kuin luott...
 • SaldoSaldo
  Saldo tarjoaa rahaa lainaksi 50 - 5000 euroa. Lainassa on edulliset kulut ja sen voi maksaa takaisin pienissä kuukausierissä. Hae joustava luotto n...
 • Laina.fiLaina.fi
  Laina.fi lainapalvelusta on mahdollista saada rahaa lainaksi jopa mukavat 5000 euroa. Laina.fi palvelusta on mahdollista saada 2 erilaista lainatuo...
 • LuottorahaLuottoraha
  Luottoraha.fi myöntää käyttöösi 2000 euron jatkuvan luottolimiitin. Limiittiä voit käyttää tarpeesi mukaan juuri silloin kun rahaa eniten tarvitset...

Hae lainaa tästä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen saat parhaat lainatarjoukset haluamallesi summalle suoraan ruudullesi ja sähköpostiisi.
Hakemalla lainaa hyväksyt käyttöehdot

Suosituimmat vipit