Rahapalvelu

Rahapalvelu

On hyvä jos sinulla on säästöjä pahan päivän varalle, silti joissain tapauksissa voit tarvita lisärahoitusta lainan muodossa. Tätä tarkoitusta varten on kehitetty uusi lainapalvelu, Rahapalvelu.

Joustavaa rahoitusta sinun tarpeisiisi – turvallisesti

Rahapalvelulta voi hakea vakuudetonta lainaa 4 000 euroon saakka käyttöluoton muodossa. Lainahakemus on ilmainen ja se täytetään kokonaisuudessaan sähköisesti internetissä. Rahat saa tilille parhaimmassa tapauksessa jo 15 minuutissa. Rahahuolien hyvästeleminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Erityisen houkuttelevaksi juuri Rahapalvelun käyttöluoton hankkimisen tekee toistaiseksi voimassaoleva säästöetu: Mikäli asiakas maksaa lainan takaisin kuukaudessa, ei tämä lainaosuus kerrytä lainkaan korkoja, eikä myöskään kuluja. Ensimmäinen lainauskerta on siis täysin kuluton ja koroton.

Rahapalvelun tavoitteena on tuoda lainaehdot reilusti näkyville, jotta lainan ottaminen olisi mahdollisimman rehellistä. Palvelu noudattaa vastuullisuuden periaatteita luotonmyöntämisessään. Jokaiselta hakijalta varmistetaan aina myös kyky maksaa laina takaisin.

Uudelle asiakkaalle 2000€ ilman korkoja ja kuluja

Rahapalvelun lainassa on edullinen korko ja ne saa käyttöönsä ilman vakuuksia ja takaajia. Uuden asiakkaan ensimmäinen luotto on kuukauden ajan täysin koroton ja kuluton. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi maksaa ensilainansa ensimmäisen kuukauden aikana pois ilman, että tämän täytyy maksaa lainasta kuluja. Rahapalvelu myöntää kaikille asiakkailleen, niin uusille kuin ennen lainanneille, myös ensimmäisen noston ilman nostokuluja tai korkoa. Toinen ja sitä seuraavat nostoerät maksavat 6,95% nostosummasta, ollen aina kuitenkin vähintään 5 euroa.

Rahapalvelu verkkosivusto
Rahapalvelu verkkosivusto

Mitä käyttöluotto sitten on?

Se on luottokortin kaltainen tapa käyttää lainattua rahaa oman tarpeen mukaan. Asiakas voi käyttää valitsemansa lainasumman osissa, tekemällä sen suuruisia nostoja kuin toivoo. Missään vaiheessa ei kuitenkaan ole velvollisuutta ottaa käyttöön koko luottorajan ilmoittamaa lainasummaa. Käyttöluotto on jatkuva laina, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että sitä mukaa kun sitä maksaa takaisin, se on uudelleen nostettavissa käyttöön. Kulut ja korot muodostuvat ainoastaan käyttöön otetusta lainamäärästä, joten esimerkiksi 4 000 euron lainan luottorajasta voi asiakkaalla olla käytössään vain 100 euron suuruinen osa. Tätä 100 euroa koskien tulevat lainan korot ja kulut ja kuukausittainen maksuerä.

Verkkohakemuksella haet lainaa helposti

rahapalvelu mainos 1 Lainaa haetaan täysin sähköisesti, täyttämällä hakemus Rahapalvelun verkkosivuilla. Ennen luottorajan valintaa, asiakas voi tarkastella eri lainasummia ja takaisinmaksuun liittyviä seikkoja helpolla lainalaskurilla, joka myös löytyy Rahapalvelun verkkosivuilta. Kun sopiva summa on valittu, on aika kirjautua Rahapalvelu lainapalveluun ja täyttää varsinainen lainahakemus. Hakemus tulee täyttää huolellisesti ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Asiakkaan tulee myös varautua toimittaa dokumentteja tulotiedoistaan, jotta tarvittava lainanmaksukyky voidaan varmistaa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas saa lainapäätöksen. Mikäli laina myönnetään, tämä voi tehdä heti ensimmäisen noston tililleen, joka on kuten aiemmin mainittiin, täysin ilmainen.

Rahapalvelu on edullisempi vaihtoehto Pikavipille

Rahapalvelu käyttöluotto on joustava rahoitusratkaisu monenlaiseen lainantarpeeseen. Saat käyttöösi sinulle sopivan luottorajan 100 – 4 000 euron väliltä, josta voit tehdä nostoja aina silloin kuin mielesi tekee. Yksittäinen nosto voi käsittää pienen osan luottorajasta, tai halutessasi voit nostaa vaikka koko luoton kerralla. Rahapalvelu käyttöluotto mukautuu hakijan tarpeisiin ja tilanteeseen. Ehkä tällä hetkellä tilannettasi auttaa 100 euron pienlaina, mutta otat suuremman luottorajan tulevaisuutta varten. Lainan voi hakea myös kokonaisuudessaan tulevaisuuden varalle – käytä sitä joskus tai ole käyttämättä. Ilman nostoja se ei kerrytä sinulle lainkaan kuluja.

Yksilöllinen koronmuodostus

Lainan korko on yksilöllinen ja se muodostuu suoritetun luottokartoituksen jälkeen. Jokaisen asiakkaan tilanne arvioidaan tapauskohtaisesti. Luottokartoitus suoritetaan käyttämällä asiakkaan antamia tietoja, sekä julkisista rekistereistä saatavaa informaatiota. Luottohakemuksen täyttämällä asiakas valtuuttaa Rahapalvelun toimimaan näin.

Kenelle Rahapalvelu myöntää lainaa?

Kenellä sitten on mahdollisuudet hakea lainaa Rahapalvelusta? Saadaksesi lainaa sinun täytyy täyttää muutamat Rahapalvelun asettamat ehdot. Alaikäisille lainaa ei myönnetä, vaan asiakkaan tulee olla vähintään 19-vuotias. Voit hakea lainaa jos sinulla on säännölliset tulot, esimerkiksi palkkatyöstä tai eläkkeestä. Opiskelijana lainan saaminen voi olla haastavaa. Jokaisen asiakkaan kohdalla katsotaan kuitenkin yksilöllisesti mahdollisuudet lainan saamiseen, siitä näkökannasta, pystyykö asiakas maksamaan lainansa kohtuudella takaisin. Jos sinulle on aiemmin muodostunut luottotietomerkintä, esimerkiksi vakuudettoman lainan maksamattomuudesta, voit valitettavasti heittää hyvästit uusille lainatoiveillesi. Rahapalvelulta lainan hakeminen vaatii myös pankkitunnukset, joilla tunnistaudutaan lainahakemukseen. Jos sinulla ei vielä ole pankkitunnuksia, kysy mahdollisuutta hankkia ne siitä pankista, jossa sinulla on tili. Rahapalvelusta ei saa luottoa ilman luottotietoja.

Maksu takaisin hoituu toiveittesi mukaan

Takaisinmaksu Rahapalvelulle suoritetaan siis vain siitä lainaosasta, joka on nostettu käyttöön. Laina maksetaan takaisin tyypillisesti 3 – 36 kuukaudessa. Kuten jo mainittiin, tällä hetkellä Rahapalvelu tarjoaa vielä ensilainan ottajalle keskimäärin 30 vuorokautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Voit maksaa lainan joko osissa tai kerralla. Saat tietoosi aina etukäteen osamaksulla maksettavan, pienen summan. Suurien lyhennysten tekeminen on vapaaehtoista ja perustuu sinun omaan päätökseesi. Kun maksat Rahapalvelun käyttöluottoa takaisin, voit myös tehdä uusia nostoja. Käyttöluottoa kutsutaankin tämän vuoksi jatkuvaksi luotoksi. Periaatteessa käytössäsi on vastaavanlainen tuote kun luottokortti on, ilman että joutuisit odottelemaan pitkiä käsittelyaikoja luoton myöntämiseksi. Rahapalvelun luottoon on valittavanasi sopivin luottoraja 100 – 4 000 euron väliltä. Luottorajan nostaminen tai laskeminen on myöhemmin mahdollista.

Täytä Rahapalvelun lainahakemus milloin vain – täysin ilmaiseksi

Siirry hakemaan lainaa Rahapalvelun etusivulle ylläolevasta painikkeesta. Löydät sieltä turvallisen ja yksinkertaisen lainahakemuksen. Ennen kuin pääset täyttämään varsinaista hakemusta, sinun tulee tunnistautua palveluun käyttäen verkkopankkitunnuksiasi. Täytä hakemukseen perustiedot itsestäsi, työstäsi ja koulutuksestasi, nämä tiedot ovat oleellisia lainanmaksukykyä arvioitaessa. Jos teet lainahakemuksen asiakaspalvelun aukioloaikoina, se käsitellään välittömästi. Muina aikoina tehdyt hakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina saapumisjärjestyksessä. Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit tehdä ensimmäisen noston välittömästi. Laina on käytössäsi jatkossa aina, ilman että sinun pitäisi täyttää uusia lainahakemuksia.

Esimerkki Rahapalvelun lainasta:

Esim. 2 200 euron laina, 36 kuukauden maksuajalla (3 vuotta)

 • Minimikuukausierä 107,69
 • Kokonaisuudessaan maksettavaa 3 876 €

Rahapalvelu käyttöluoton korosta

Rahapalvelu käyttöluoton korkoprosentti on täysin yksilöllinen ja perustuu lainahakemukseen täyttämiisi tietoihin. Tavallisesti lainamarkkinoilla korko on sitä suurempi, mitä suurempi ko. Lainassa arvioidaan olevan riskin. Muista siis täyttää kaikki tulotietosi tarkasti, unohtamatta esimerkiksi Kelalta saatavia etuuksia. Rahapalvelu pyytää tavallisesti sinua vielä varmistamaan tulosi esimerkiksi lähettämällä tositteita palkka tai eläketuloistasi. Rahapalvelu ilmoittaa lainojen todellisen vuosikoron olevan 49,85 % – 153,63 % tarkastellessa 1 500 euron lainaa, joka maksetaan takaisin 12 kuukaudessa. Tämä todellinen vuosikorkoarvio on kuitenkin vain esimerkki ja sinun korkosi voi vaihdella tästä. Todellinen vuosikorko kertoo vuositasolla lainasta kertyvät kaikki kulut, joten esimerkiksi nostokulun osuus on myös laskettu tähän summaan. Olet lainanhakijana oikeutettu tietämään lainasi todellisen vuosikoron, jos sitä ei näy lainatarjouksessasi, voit olla asiasta yhteydessä Rahapalvelun asiakaspalveluun.

Lue Lisää  OK Money

Asiakkaita askarruttavia kysymyksiä Rahapalvelusta

Miksi Credit24:n asiakaspalvelu hoitaa myös Rahapalvelun asiakkaiden asioita? Rahapalvelu ja Credit24 toimivat saman konsernin alaisuudessa. Rahapalvelulla on siis käytössä kokeneen lainapalvelun tietotaito. Tämän lisäksi asiakaspalvelu ja sähköinen asiointi ovat näiden palvelujen yhteisiä. Mikä on Rahapalvelun todellinen vuosikorko? Todellinen vuosikorko tarkoittaa korkoa, joka muodostuu ynnäämällä yhteen kaikki luotosta perittävät korot ja kulut (esim. tilinhoitomaksu) koko oletetulta takaisinmaksuajalta. Oletusarvona on, että lainaan liittyvät kulut pysyvät koko laina-ajan muuttumattomana ja laina hoidetaan luottosopimuksen mukaan takaisin. Näin saadaan helposti vertailtavissa oleva kaikkien lainakulujen määre. Rahapalvelun maksimivuosikorko on 153,63 %. Miksi sain kielteisen päätöksen lainastani? Rahapalvelu ei ole velvollinen ilmoittamaan sinulle tarkkaa syytä, mieti kuitenkin voisiko se olla jokin seuraavista:

 • Osoitetietoasi ei löytynyt väestörekisteristä
 • Sinulla ei ole luottotietoja
 • Olet aiemmin hakenut lainaa Rahapalvelulta tai Credit24:ltä ja tuon lainan hoitaminen on viivästynyt tai sen on siirtynyt perintätoimiston hoidettavaksi
 • Täytit hakemuksen tiedot puutteellisesti
 • Täytit hakemuksen tiedot virheellisesti tai niiden järjestys oli väärä
 • Sinulla on useita pikalainoja

Miksi en voinut hyödyntää ensilainaajan koroton ja kuluton kuukausi – tarjousta? Oletettavasti sinulla on jo voimassa oleva luottotili Credit24:lle. Tämä tarjous ei nimittäin koske ko. Asiakkaita. Ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun, jos koet tulleesi asiassa väärin kohdelluksi. Mistä näen arvioidun kuukausierän lainalleni? Toiveissa olisi nostaa 1 000 euroa ja maksaa se vuodessa takaisin. Käytä yksinkertaista lainalaskuria, joka löytyy Rahapalvelun lainapalvelusta. Rahapalvelu näyttää kuukausieräksi 1 000 euron lainalle, jossa on 12 kuukauden maksuaika: 102,88 euroa. Muista, että kyseinen summa on vain arvio ja se voi muuttua henkilökohtaisen korkosi tai muiden lainaan liittyvien seikkojen takia. Miten Rahapalvelun käyttöluottoa käytetään? Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit kirjautua pankkitunnuksillasi Credit24:n Online verkkopalveluun. Tässä palvelussa voit valita sopivan noston ja siirtää sen pankkitilillesi. Tavallisesti siirto kestää vain 15 minuuttia, mutta voi vaihdella riippuen siitä, missä pankissa juuri sinulla on tili. Yöaikaan tehdyt nostot laitetaan siirtyväksi klo. 8.00 alkaen. Lainanmaksua varten saat laskun kotiisi. Milloin voin hakea maksuvapaata kuukautta? Voit käyttää maksuvapaan kuukauden, jos sinulla on edelliset laskut ajallaan maksettuna, eikä maksuviiveitä ole muodostunut. Maksuvapaan kuukauden hakeminen tapahtuu kirjautumalla henkilökohtaiselle Rahapalvelu-tilillesi. On tärkeä huomata, ettei uusia nostoja voi tehdä silloin, kun sinulla on maksuvapaa kuukausi käynnissä. Seuraavasta kuukaudesta eteenpäin voit taas nostaa rahaa, mikäli sinulla on jäljellä saldorajaa. Miten maksuvapaan kuukauden käyttäminen vaikuttaa lainaani? Kyseisen kuukauden lyhennys, korot ja muut kulut siirtyvät maksettaviksi tulevina kuukausina, eli yksinkertaistettuna seuraavat kuukausilyhennykset ovat jonkin verran suurempia. Saat tiedon summan muutoksesta seuraavassa laskussasi tai sitten Rahapalvelun henkilökohtaisessa verkkopalvelussa. Huomaathan, että maksuvapaan kuukauden käyttö sinällään on myös maksullinen toimenpide. Miten teen, kun en haluakkaan minulle myönnettyä lainaa? Sinulla on oikeus peruuttaa tekemäsi luottosopimus 14 vuorokauden kuluessa sen tekemisestä. Luottosopimuksen peruuttamiseksi sinun tulee täyttää kirjallisen peruutusilmoituksen em. ajan kuluessa ja toimittaa se Rahapalvelulle esimerkiksi sähköpostitse. Luottorajan käyttö päättyy välittömästi, kun peruutus on välitetty Rahapalvelulle. Sinun tulee korvata jo nostamasi varat ja peruutuksesta johtuvat kulut palvelulle. Yhteystietoni muuttuvat, ilmoitanko niistä Rahapalvelulle? On erittäin tärkeää, että ilmoitat Rahapalvelulle muuttuneista yhteystiedoista. Lainasopimus itsessään jo velvoittaa toimimaan näin. Näin voidaan varmistaa, että esimerkiksi lainaan liittyvä lasku saapuu perille. Voit ilmoittaa muuttuneista yhteystiedoista suoraan asiakaspalveluun tai tehdä ilmoituksen omien sivujen kautta.

Rahapalvelu käyttöluoton kulut

 • Vuotuinen nimelliskorko 40,56 % – 95,4 %
 • Avaus- sekä tilinhoito maksuttomia
 • Nostopalkkiota maksat 6,95 % toisesta nostosta lähtien, ensimmäinen nosto tapahtuu ilman nostokulua
 • Maksuvapaa kuukausi 20 euroa
 • Luottorajan nostaminen on maksutonta, laskemisesta peritään 20 euroa

Nyt kannattaa tutustua uuteen Rahapalveluun ja hyödyntää ensilainaajan hyvä tarjous! Nosta ilmaista vippiä vaikka ulkomaanmatkaa varten ja sinulla on kokonainen kuukausi aikaa maksaa laina takaisin, ilman korkoja kuluja! Vanhat asiakkaat tai luottorajan nostajat hyödyntävät joka kerta ensinoston, jossa ei ole lainkaan nostokulua. Tee Rahapalvelu lainahakemus vaikka heti!

Katso myös nämä

 • VippiluottoVippiluotto Vippiluotto on Luoteen Sirtox Oy -nimisen yrityksen tarjoama lainapalvelu. Vippiluotto myöntää nopeaa kulutusluottoa 2000 - 4000 euroa, […]
 • Erikoinen ”kulutusluotto” tarjoaa korotonta maksuaikaaErikoinen ”kulutusluotto” tarjoaa korotonta maksuaikaa Suomen halvinta kulutusluottoa saa valtiolta, kun asettaa ennakonpidätysprosenttinsa liian pieneksi. ”Lainan” ensimmäinen erä eli […]
 • Pikavippi ilman tekstiviestiäPikavippi ilman tekstiviestiä Entä jos lainaa hakiessa käytettävissä ei ole puhelinta tai tekstiviestillä lainaaminen ei muusta syystä innosta?
 • Ilmainen pikavippiIlmainen pikavippi Pikavippiä voi saada ilmaiseksi täysin rehellisesti. Tämä on mahdollista siksi, että monissa pikavippipalveluissa on hyviä […]
 • Vippi.org arvostelu: mahdollista hakea myös suuria lainojaVippi.org arvostelu: mahdollista hakea myös suuria lainoja Lainojen vertailu ja hakeminen ei ole koskaan ollut niin helppoa, kuin nykyisin. Netissä kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea kellon […]
 • Autonrenkaita ostetaan nyt osamaksullaAutonrenkaita ostetaan nyt osamaksulla Yhä useammat autoilijat haluavat nyt maksaa rengasostoksensa osissa. Valtaosa maksaa edelleen renkaat kerralla, mutta osissa maksaminen on […]
 • Pikavipit 2023Pikavipit 2023 Selvitä ja vertaile kaikki pikavipit 2018! Vaikka pikavippejä on nyt tarjolla jonkin verran vähemmän kuin vielä joitakin vuosia sitten, […]
 • Pikavippien korkokattoa halutaan laajentaaPikavippien korkokattoa halutaan laajentaa Lakiehdotuksen mukaan kuluttajansuojalakia muutettaisiin niin, että vaikka myönnetystä 2000 euron tai suuremmasta pikavipistä, ts. […]
 • HalinoHalino Halinolla myönnettävät lainasummat ovat 100 - 6000 euron väliltä ja lainaa on mahdollista hakea 100 euron tarkkuudella.
 • Pikavippi ilman luottotietojaPikavippi ilman luottotietoja Yksi yleisimmistä pikavippeihin liittyvistä kysymyksistä on se, onko mahdollista saada pikavippi ilman luottotietoja. Pääsääntö on se, […]