Linkkejä

Tältä sivulta löydät hyödyllisiä linkkejä koskien pienlainoja, kulutusluottoja ja luottotilejä.

Yleistä pienlainoista

Wikipedia – Yleistietoa pienlainoista. Helppoluluinen infopaketti pikalainoista ja niiden historiasta. Oikeusministeriö – Tietoa pikavippien korkokatosta. 1.6.2013 lähtien alle 2000 euron suuruisista kuluttajaluotoista on saanut periä todellista vuosikorkoa korkeintaan 51 prosenttia Aluehallintovirasto – Aluehallintoviraston luotonantajarekisteri. Aluehallintoviraston luotonanatajarekisteristä voit tarkastaa yritykset, joilla on viranomaislupa toimia pienluoton myöntäjinä.

Kun et selviä lainojesi takaisinmaksusta

Maksumyöhässä.fi – Infopaketti siitä, miten menetellä jos on väliaikaisesti kykenemätön maksamaan vippiä tai kulutusluottoa takaisin. Takuu-Säätiö – Tietoa takausmahdollisuudesta velalliselle.Takuusäätiöltä on mahdollista hakea takausta pienikorkoiseen järjestelyluottoon, jos pikalainoja tai kulutusluottoja on kertynyt paljon ja niiden maksaminen korkoineen on muuttunut mahdottomaksi. Mikäli kaikki muut keinot on käytetty ja velkojen maksaminen on muuttunut täysin mahdottomaksi, voi olla mahdollisuus päästä velkajärjestelyyn (linkki).

Lainaa halvemmalla?

Bonari.fi – Netissä toimiva ostohyvityspalvelu, joka maksaa käyttäjilleen rahaa takaisin ostoksistaan samaan tapaan kuin S-ryhmä bonusta kivijalkakaupan ostoksista. Palvelun kautta voit ottaa sekä pienempiä pikavippejä (linkki) tai suurempia kulutusluottoja (linkki) ja saada osan maksamastasi lainakorosta takaisin pankkitilillesi selvänä rahana. Katso kaikki lainat ja niiden bonukset Bonarin sivuilta (linkki).

Tilastoja pikavipeistä

Tilastokeskus – tarjoaa ajantasaista tietoa kotitalouksien velkatilanteesta. Esimerkiksi vuoden 2014 kolmannen vuosineljänneksen aikana pikavippejä myönnettiin 100 581 kappaletta lähes 39 miljoonalla eurolla, mikä on lähes 41 prosenttia pienempi määrä kuin vastaavana ajankohtana vuonna 2013 (linkki)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*