Surimo

Surimo

Varteenotettava lainapalvelu maksimissaan 4000 euron lainaa varten, on suomalainen Surimo Finance, eli tuttavallisemmin pelkkä Surimo. Surimon lainoja haetaan suoraan verkossa. Lainaprosessi on nopea, helppo ja ennen kaikkea ilmainen. Lainan korko on muihin vastaaviin verrattuna varsin kohtuullinen.

Surimo kulutusluotolla eroon tilapäisistä rahoitushuolista

Kuten jo mainittu, Surimon tarjoama lainatuote on vakuudeton kulutusluotto, jota on mahdollista saada enimmillään 4000 euroa. Surimo mainostaa lainan koron olevan markkinoiden edullisempia, nimelliskorko vaihtelee välillä 13 – 25 %. Lainan korko muodostuu asiakkaalle yksilöllisesti luottoarvion jälkeen. Surimon laina on vakuudeton, eikä sitä varten tarvitse hankkia takaajia. Yleisimmät syyt suomalaisilla kulutusluoton hankintaan ovat lomamatkalle lähtö, asunnon sisustaminen tai vaikka auton käsirahan hankkiminen. Lainan on hyvä puskuri myös tilanteissa, joissa esim. pesukone hajoaa ja rahaa ei ole säästössä uuden koneen hankkimista varten. Hae lainaa tästä!

Täytä Surimo lainahakemus kotikoneellasi

Sinun ei tarvitse enää mennä pankkiin sen aukioloaikoina lainaa saadaksesi. Surimo toimii kokonaan verkossa, voit tehdä hakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lainaan täytetään henkilö- ja osoitetiedot, sekä informaatio tuloista ja niiden lähteestä. Lainahakemuksen jättämistä varten asiakkaan tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Alustavan lainatarjouksen saa varsin nopeaa lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Varsinainen päätös saapuu tietojen tarkistamisen jälkeen. Parhaassa tapauksessa, rahat voivat olla tilillä jo samana päivänä.

Kenelle Surimo sopii?

Asiakkaan tulee olla yli 19 vuotias Surimo lainaa saadakseen ja tällä täytyy olla myös säännölliset tulot. Lainanhakijan tulee asua säännöllisesti suomessa. Raha-asiat tulee olla hoidettu esimerkillisesti, eli maksuhäiriömerkintää ei ole saanut syntyä. Lainaa varten ei tavallisesti tarvitse toimittaa liitteenä tietoja, toisinaan Surimo voi kuitenkin pyytää kopiota esimerkiksi viimeisestä tilinauhasta. Asiakkaan arviointi Surimon lainapalvelussa siitä, sopiiko tämä luoton hakijaksi, tapahtuu Instantorin avulla. Instantor tekee analyysin asiakkaan maksukyvystä tämän verkkopankin tietojen perusteella. Käsittelyssä ovat viimeisen vuoden aikainen maksukäyttäytyminen. Arviota varten asiakkaan tulee kirjautua palveluun verkkopankkitunnuksilla. On hyvä tietää, että käytäntö on kuitenkin täysin turvallinen ja varsin normaali tapa toimia vakuudettomien lainojen yhteydessä. surimo big banner 1

Lue Lisää  Rahoituslaitos

Joustavaa takaisinmaksupolitiikkaa

Surimo tarjoaa lainoilleen varsin selkeät ja joustavat takaisinmaksun ehdot. Lainalle on valittavissa kahdesta takaisinmaksuajasta sopivampi. Maksuaikavaihtoehdot ovat joko 24 tai 36 kuukautta. Maksuajan pituus vaikuttaa kuukausittaiseen takaisinmaksusummaan ja lainasta kokonaisuudessaan kertyvien kulujen määrään. Laina lyhennetään tasalyhennyksinä. Tasalyhennys tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että lainan maksusumma on joka kuukausi sama, mutta lyhennyksen suuruus ja kulujen osa siitä voivat vaihdella. Korko lasketaan kuukausittain uudestaan jäljellä olevalle pääomalle. Surimon lainasta tekee erityisen joustavan se, että siihen on tarjolla 6 maksuvapaata kuukautta. Asiakas voi itse tehdä päätöksen siitä, missä vaiheessa nämä kuukaudet käyttää vai käyttääkö niitä lainkaan. Tilanne, jossa rahat eivät riitäkään kuukausilyhennykseen, ei siis ole enää mikään ongelma. Surimon tarjoaman lainan voi maksaa ilman kuluja takaisin milloin vain. Tai vaihtoehtoisesti asiakas voi nostaa kuukausittaista lyhennyssummaa, vain maksamalla enemmän ja tällä keinolla lyhentää varsinaista laina-aikaa. Erityisen tärkeää on miettiä omaa tarvetta ja takaisinmaksukykyä jo siinä vaiheessa, kun lainaa hakee. Mikäli asiakkaan tuli tehtyä virhearviointi, lainan on mahdollista peruuttaa 15 vuorokautta sen hankkimisesta.

Surimo pähkinänkuoressa

  • Lainasummat 500 – 4000 euron välillä
  • Laina-aika 24 tai 36 kuukautta
  • Kaikilla mahdollisuus 6 maksuvapaaseen kuukauteen
  • Vakuudeton verkossa haettava laina
  • Saat rahat nopeasti käyttöösi

Surimosta kysyttyä

Miten Surimo lainaa haetaan? Hae lainaa menemällä Surimon verkkosivuille. Sieltä valitset sinulle sopivimman lainasumman valikosta ja etenet tämän jälkeen ohjeiden mukaan. Lainanhaku on helppoa, ja ongelmatilanteissa voit kysyä apua asiakaspalvelun chatista. Miten lyhennysvapaiden kuukausien pitäminen vaikuttaa kuukausittaiseen lainasummaan? Jos pidät lyhennysvapaan kuukauden, seuraavat lyhennyksen ovat luonnollisesti aiempaa suurempia. Miksi lainahakemukseni hylättiin? Surimo ei ole velvollinen perustelemaan kielteistä lainapäätöstä. Voit kuitenkin itse pohtia, olisiko vika jossain seuraavista: Sinulla on maksuhäiriömerkintä, Taloudellinen tilanteesi on haastava lainan maksua ajatellen, täytit lainahakemuksen väärin tai sinulla on ennestään Surimolle erääntynyt laina? Mikä on Surimo Online ja miten sinne pääsee? Surimo online tarkoittaa asiakkaan tietojen ja lainan hallinnointipalvelua. Näet sieltä esimerkiksi tulevat maksut ja voit vaihtaa lainasi eräpäivää (maksullisesti). Ensimmäisellä kerralla palveluun mennessäsi, sinun tulee kirjautua sinne pankkitunnuksillasi. Kirjautumisen jälkeen luot itsellesi sopivan PIN-tunnuksen, jonka avulla asiointi on jatkossa helppoa. Miten nopeaa Surimo laina on käytössäni? Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, voit nostaa rahat tilille pikasiirron avulla. Pikasiirtoa käytettäessä laina tulee tilille välittömästi, se maksaa kuitenkin 3% lainasummasta. Vaikka et käyttäisikään pikasiirtoa, saat lainan tilille viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Hae lainaa tästä!

Lue Lisää  Halino

Surimon palveluhinnasto

  • Lainan nimelliskorko 13% – 25%
  • Haetusta lainasummasta 15% – 30% toimituspalkkio
  • Tilinhoitomaksu 0 €
  • Eräpäivän vaihto 15€

Surimo on oikein hyvä vaihtoehto pienemmän kulutusluoton tarpeeseen. Tutustu Surimoon nyt yllä olevasta painikkeesta ja täytä hakemus vaikka samantien.

Surimo Yhteystiedot:

Surimo Finance Oy PL 140 00531 Helsinki

Surimo asiakaspalvelu:

ma – pe klo 9 – 17 010 323 8500 asiakaspalvelu@surimo.fi

Katso myös nämä

Lue Lisää  Rahalaitos