Limiitti.fi

Limiitti.fi on lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen 2000 euron suuruista tililuottoa. Limiitti-tilin voi avata helposti netin kautta, ja sen jälkeen luottoa voi nostaa tekstiviestillä tai netissä. Ilmainen ensilaina!

Limiitti:n 2000 euron luottoa voi käyttää vapaasti. Nostopyyntöjä voi tehdä 24 tuntia vuorokaudessa, hyväksytyt vipit Limiitti.fi maksaa tilille tavalliseen tapaan kello 7 – 23. Yöllä nostetut lainat maksetaan tilille seuraavana aamuna. Limiitti.fi:n lainat siirtyvät nopeimmin Danske Bankin, Osuuspankin, Nordean, Paikallisosuuspankin, Aktian ja Säästöpankin tileille. Niiden käyttäjät saavat rahat parissa minuutissa palvelun aukioloaikoina. Muut joutuvat odottelemaan lainaa 2 – 3 pankkipäivää.

Limiitti.fi-lainan voi saada 20 vuotta täyttänyt suomalainen. Hakijan on sekä oltava Suomen kansalainen että asuttava Suomessa vakituisesti. Luottotietomerkintöjä ei tietenkään saa olla. Hakijan tulotiedot tarkistetaan Instantor-palvelun avulla. Siihen kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Hae lainaa tästä!

Eikö Limiitti.fi myöntänyt luottotiliä? Yleisimmät syyt ovat hakemuksen virheellisyys, maksuhäiriömerkintä, ongelmat aikaisempien vippien takaisinmaksussa, liian alhainen ikä tai se, että Vippi.fi:n arvion mukaan hakijan luottoriski on liian korkea tai hänen maksukykynsä ei ole riittävä.

Jos olet aikaisemmin ottanut pikavippejä Limiitti.fi:stä, sinulla saattaa jo olla luottotilisopimus. Kaikki Limiitti.fi:stä 15.10.2012 jälkeen luottoa nostaneet ovat jo hyväksyneet tilisopimuksen.

Limiitti.fi tarjoaa 500 euron lainan ilmaiseksi uusille asiakkailleen. Lainasta ei tarvitse maksaa mitään kuluja tai korkoa, riittää, että asiakas maksaa 500 euroa takaisin eräpäivän mukaisesti. Myöhemmistä lainoista Limiitti.fi perii kuluina 15 prosentin nostopalkkion. Esimerkiksi 200 euron vippiä maksetaan siis takaisin 230 euroa.

Limiitti.fi:n pikavippi maksetaan takaisin keskimäärin 45 päivän maksuajalla. Eräpäivä on nostokuukauden jälkeisen kuukauden lopussa. Laina-aikaa saa tarvittaessa lisää, sillä maksun voi jakaa osiin. Eräpäivänä lainaa on lyhennettävä vähintään 20 prosentilla lainasummasta (kuitenkin vähintään 50 eurolla). Eräpäivänä voi siis maksaa mitä tahansa minimilyhennyksen ja koko lainasumman väliltä.

Limiitti.fi:n asiakaspalvelu auttaa epäselvissä tilanteissa. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla tai puhelimella.

 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto
  Suomen Tililuotto tarjoaa asiakkailleen 20 – 2000 euron pikalainoja. Palvelun tarjoama laina on niin sanottu tililuotto, joka tarkoittaa jatkuvaa j...
 • BondoraBondora
  Bondoralta saat rahaa lainaksi heti 2000 – 10 000 euron verran. Kaikki saatavilla olevat lainat ovat täysin vakuudettomia.
 • Onnen.fiOnnen.fi
  Onnen.fi kulutusluoton tarjoaa 4finance, eli sama yritys kuin Vivus.fi palvelunkin. Voit olla siis varma, että saat 2000-3000 euron luoton nopeasti...
 • CredentoCredento
  Lainapalvelu Credento tarjoaa mahdollisuuden saada lainaa 3000 euroa. Myös pienempiä lainoja on tarjolla ja lainattavan summan pääsee valitsemaan 1...
 • Ellos YksityislainaEllos Yksityislaina
  Ellos Yksityislainalta voit hakea edullisen 100 - 2500 euron lainan. Saat maksuaikaa jopa viisi vuotta, ja voit hakea luottoa helposti netissä.
 • JoustolainaJoustolaina
  Collector-palvelun Joustolaina on nyt entistä suurempi, sillä lainaa voi hakea jopa 10 000 euroa. Minimilaina on 2000 euroa.
 • Ege.fiEge.fi
  Egeltä saat 100-2800 euron suuruiset vakuudettomat vipit ja lainat ilman vakuuksia tai takaajia 2- 12 kuukauden takaisinmaksuajalla lainasummasta r...
 • VippiluottoVippiluotto
  Vippiluotto on Luoteen Sirtox Oy -nimisen yrityksen tarjoama lainapalvelu. Vippiluotto myöntää nopeaa kulutusluottoa 2000 - 4000 euroa, joten paino...
 • LainaamoLainaamo
  Lainaamon nopeasta lainapalvelusta saat kulutusluottoa 500 - 20 000 euroa. Lainaamo on osa Taaleritehdas-konsernia, ja se myöntää lainaa 20 vuotta ...
 • Laina.comLaina.com
  Vuoden 2011 puolessa välissä toimintansa käynnistänyt Laina.com on pikavippipalvelu, josta voit ottaa lainaa tarpeesi mukaan.

Hae lainaa tästä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen saat parhaat lainatarjoukset haluamallesi summalle suoraan ruudullesi ja sähköpostiisi.
Hakemalla lainaa hyväksyn käyttöehdot ja henkilötietojeni käsittelyn

Suosituimmat vipit