Easycredit

Easycredit

Onko toiveissasi vakuudettoman lainan hankkiminen, mutta tilanteesi ei salli suurien kuukausierien maksamista? Jos vastasit tähän kyllä, sinun kannattaa tutustua Easycreditin tarjoamiin lainoihin.

Vakuudettomien lainojen aatelia

Easycreditin lainaa on vaivatonta hakea, kaikki tapahtuu verkon kautta sähköisesti. Lainasummat vaihtelevat 100 eurosta aina 5 000 euroon saakka ja maksuaikaa saa runsaasti. Lainan takaisinmaksuaika riippuu lainasummasta ja on maksimissaan 86 kuukautta eli reilut 7 vuotta. Lainasta perittävät kulut ovat selkeästi asiakkaan saataville, eikä piilokuluja peritä missään vaiheessa. Tiedät tarkalleen mistä maksat ja minkä vuoksi. Vaikka alaa on säädelty lain avulla jo vuosien ajan, ei piilokuluttomuus ole aina itsestäänselvyys. Easycreditin lainassa se tulee kuitenkin takuuna! Hae lainaa tästä!

Suosittu lainapalvelu myös sinun ulottuvillasi

Easycreditillä on jo 150 000 asiakasta, jotka ovat kulkeneet yksinkertaisen lainaprosessin läpi. Lainan hakeminen tapahtuu ilmaiseksi, vain yhden hakemuksen täyttämisellä. Mene Easycreditin verkkosivuille ja valitse toivomasi lainasumma. Tämän jälkeen paina “Hae ilmaiseksi” painiketta ja pääset täyttämään lainahakemuksen. Jos olet hakenut lainaa jo aiemmin, esimerkiksi tulotietosi ja pankkitilinumerosi ovat jo palvelun tiedossa. Sinun on kuitenkin mahdollista myös muuttaa niitä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, etenet tunnustautumiseen. Tämä tapahtuu käyttämällä mobiilivarmennetta tai pankkitunnuksia. Mobiilivarmenne on saatavissa mobiilioperaattorisi kautta ja pankkitunnukset luonnollisesti omalta pankiltasi. Ilman näitä tunnistuskeinoja lainan hakeminen on valitettavasti mahdotonta. Täytä tiedot oikean tiedon mukaan, jotta kokonaistilanteesi voidaan arvioida realistisesti. Easycredit tarkistaa eräitä tietoja virallisista rekistereistä ja virheelliset tiedot tulevat julki. Tällöin lainapäätös muodostuu negatiiviseksi. Huomioi, että voit myös joutua toimittamaan erinäisiä dokumentteja, esimerkiksi tulotietojesi varmistamiseksi.

Easycredit pähkinänkuoressa

 • Hae ilmaiseksi jopa 5 000 euron lainaa
 • Vakuuksia ei tarvitse hankkia
 • Saat lainapäätöksen nopeasti
 • Rahat maksetaan tilille pikaisesti
 • Jo 150 000 tyytyväistä asiakasta Pohjoismaiden laajuisesti

easycredit large 1

Easycredit käsittelee lainahakemuksesi nopeasti

Vahvistus Easycredit lainan käsittelystä saapuu sinulle tekstiviestillä, muista siis ilmoittaa oikea puhelinnumerosi. Se voi olla myös prepaid-numero tai salainen numero, ne eivät vaikuta lainan hakemiseen. Mikäli saat myönteisen lainapäätöksen, rahat maksetaan sinulle 15 minuutin kuluessa päätöksen tekemisestä. Pääsääntöisesti rahat siirtyvät heti tilillesi, mutta joissain tapauksissa voit joutua odottamaan jonkin aikaa, esimerkiksi pankkisi käytänteistä johtuen. Lainojen maksussa on tiettyjä rajoitteita: Maksuja tehdään vain Easycreditin aukioloaikoina, eli maanantaista perjantaihin kello 9.00 – 20.00 välisenä aikana. Lauantaisin kyseinen aika on 10.00 – 18.00, sunnuntaisin palvelu ei ole avoinna, eikä maksuja tehdä. Palveluaikojen ulkopuolella tehtyjen hakemusten käsittely tapahtuu palveluaikojen puitteissa. Yöaikaankin hakemuksen voi siis jättää, mutta siihen reagoidaan vasta palvelun jälleen auettua.

Lue Lisää  Luottoheti: Kokemuksia siitä kun testasin palvelua itse

Easycreditin kertalainalla haaveet haltuun

Easycreditin lainatuote on kulutusluotto. Saat siis koko lainasumman kerralla tilillesi, etkä voi tehdä uusia nostoja ilman entisen lainan hoitamista kokonaan takaisin. Uuden lainan hakeminen tapahtuu uuden lainahakemuksen lähettämisellä ja tämän hakemuksen hyväksyttämisellä. Vakuudeton kulutusluotto Easycreditiltä sopii erinomaisesti kertaluonteisen tuotteen tai palvelun hankintaan. Hyviä kohteita ovat esimerkiksi remontit, kodinkoneet, käsirahat ja lomamatkat. Easycreditin lainoissa on pitkät maksuajat ja pienet kuukausittaiset maksusummat, joten voit huoletta nostaa suuremmankin summan. Suurikin summa kutistuu pitkän maksuajan ansiosta vain muutamien kymppien kuukausieriksi. Toki lainan ottamista tulee harkita aina hyvin tarkkaan ja punnita omat mahdollisuudet hoitaa se myös takaisin. Easycredit myös suorittaa monivaiheisen ja tarkan riskiarvion jokaiselle lainanhakijalle. Lainahakemuksessa jo kysytään erinäisiä tietoja liittyen tuloihisi ja työhösi. Nämä tiedot ovat oleellisia arvion tekemisen kannalta. Muista täyttää tiedot myös kaikista Kelalta tai muulta taholta saamistasi tuista ja etuuksista.

Maksa takaisin pienissä kuukausierissä

Easycredit luottoa takaisinmaksetaan tasaerissä kuukausittain. Eriä varten vastaanotat sähköpostiisi laskun kahta viikkoa ennen eräpäivää. Eräpäivä on määritelty yleisesti kuun 28. päiväksi. Voit halutessasi kuitenkin muuttaa sitä, asiakaspalvelu auttaa sinua tässä, kuten muissakin lainaan liittyvissä asioissa. Easycreditin asiakaspalveluun voit soittaa arkisin kello 9.00 – 20.00 ja lauantaisin ajalla 10.00 – 18.00. Asiakaspalvelua voi lähestyä myös sähköpostitse, postin voi lähettää vapaamuotoisesti milloin vain, mutta vastausta siihen voi odottaa edellä mainittuina aikoina. Nuorimmillaan lainanhakija voi Easycreditin kriteerien mukaan olla 20-vuotta. Luottotietojen pitää olla luonnollisesti moitteettomat ja hakijan vakituinen osoite suomessa. Lainaa ei myöskään irtoa ilman suomalaista henkilötunnusta ja -pankkitiliä. Kuten jo aiemmin mainittiin, tarvitaan lainanhakuun myös säännölliset tulot.

Easycreditistä kysyttyä

Miten Credigo liittyy Easycreditiin? Credigon lainapalvelu, joka toimii Easycreditin rinnakkaispalveluna. Credigosta voit hakea keskisuuria lainoja pitkillä maksuajoilla. Molempia palveluja luotsaavalla yhtiöllä, eli Northmillillä on Etelä-Suomen aluehallintoviraston myöntämä luotettavan luotonmyöntäjän rekisteröinti. Yhtiöllä on kulutusluotoista jo yli 10 vuoden kokemus. Onko yksityisyyteni turvassa kun haen lainaa Easycreditiltä? Kyllä on. Easycredit painottaa yksityisyyden suojaa korkealle. Asiakastietoja käsittelevillä henkilöillä on salassapitovelvollisuus ja kaikki tiedot ovat täysin salattuja. Ulkopuolisille tietoja luovutetaan vaan siinä tapauksessa mikäli viranomaiset niitä pyytävät. Lainanhaussa tunnistaudutaan vahvalla tunnistautumisella, jotta voidaan varmistaa lainan menevän oikealle henkilölle. Unohdin tämän kuun lainan takaisinmaksun, mitä nyt tapahtuu? Saat 14 päivän kuluessa maksumuistutuksen, jossa on 5 euron laskutuslisä. Kannattaa aina olla myös yhteydessä Easycredit:in asiakaspalveluun, mikäli sinulla on vaikeuksia hoitaa lainan maksuerät. Millainen on Easycreditin lainojen todellinen vuosikorko? Easycreditin luottojen todellinen vuosikorko on 46,69 % – 49,77 %. Määreenä todellisen vuosikoron on tarkoitus helpottaa eri lainojen vertailua. Älä siis luota eri rahoituslaitosten ilmoittamaan korkoprosenttiin, vaan vertaile lainat aina todellisen vuosikoron perusteella. Vuosikorossa on kuvattuna kaikki ne kulut, mitä lainasta kertyy vuoden aikana. En omista pankkitunnuksia, miten voin tunnistautua palveluun? Onko sinulle operaattoriltasi saatu mobiilivarmenne? Voit tunnistautua myös käyttäen sitä. Muutoin voit pyytää käyttämältäsi pankilta verkkopankkitunnuksia. Suomen lakikin vaatii, että lainapalvelun on tunnistettava asiakkaansa luotettavasti. Valitettavasti ilman näitä tunnistautumismahdollisuuksia et voi hakea lainaa. Hae lainaa tästä!

Lue Lisää  Lainaa24

Yhteenvetona Easycreditistä

Käytä nyt tilaisuus hyväksesi ja hae Easycreditin lainaa jopa 5000 euroa. Lainan hakeminen on täysin ilmaista ja tapahtuu sähköisesti. Lainahakemuksen täyttäminen vie päivästäsi vain muutaman minuutin ja alustava lainapäätös saapuu nopeasti tiedoksesi tekstiviestillä. Koko summa maksetaan tilillesi 15 minuutin kuluessa hyväksytyn lainapäätöksen saamisen jälkeen. Saat koko lainasumman kerralla käyttöösi. Ilman, että sinun täytyisi tehdä siitä monia erillisiä nostoja. Easycredit lainaa hakiessa voi hyödyntää maksuvapaan kuukauden, jolloin ensimmäinen erä tulee maksettavaksi vasta kuukauden päästä normaalista. Muutenkaan et maksa itseäsi kipeäksi Easycreditin pieniksi hiotuilla kuukausierillä. Lainan maksuun annetaan niin paljon aikaa, että voit surutta nostaa vaikka monen tuhannen suuruisen noston.

Easycredit yhteystiedot:

Northmill Oy Bulevardi 14 00120 Helsinki Y-tunnus 2680454-1 Aluehallintoviraston rekisteröintitunnus: LU13/2015

Easycredit asiakaspalvelu:

ma – pe klo 9 – 20 la 10 – 18 09 3158 5983 (ppm/mpm) asiakaspalvelu@easycredit

Katso myös nämä

 • TililuottoTililuotto Etsitkö vaihtoehtoa pikavipille? Joustavampi lainaratkaisu on tililuotto, jota nykyään tarjoaa netissä moni rahoitusyhtiö. Tililuottoa […]
 • LuottorahaLuottoraha Luottoraha.fi myöntää käyttöösi 2000 euron jatkuvan luottolimiitin. Limiittiä voit käyttää tarpeesi mukaan juuri silloin kun rahaa eniten […]
 • KKO: Pikavipin jättikorkoa ei tarvinnut maksaaKKO: Pikavipin jättikorkoa ei tarvinnut maksaa Korkeimman oikeuden tuomion mukaan pikavippiä ottaneen miehen ei tarvitse maksaa vipistä 118,80 prosentin viivästyskorkoa.
 • EverydayEveryday Everyday joustoluotto tarjoaa käyttöösi 20 – 2000 euron luottorajan nopeasti ja edullisesti.
 • JoustolainaJoustolaina Collector-palvelun Joustolaina on nyt entistä suurempi, sillä lainaa voi hakea jopa 10 000 euroa. Minimilaina on 2000 euroa.
 • ZmartaZmarta Zmarta pikalainapalvelu etsii ja välittää sinulle parhaan ja edullisimman lainaratkaisun. Lainarahaa on saatavana 500 -30000 euron […]
 • Lainaa hetiLainaa heti Kiireellinen rahantarve? Hanki lainaa heti käyttöösi tämän sivuston kautta. Kuinka nopeasti lainaa voi saada? Lainan saamisen nopeus […]
 • Opintolainan suosio kasvussaOpintolainan suosio kasvussa Opintolainan suosio alkoi kasvaa viime syksynä lainaehtojen muutosten myötä. Kuukaudessa nostettava opintolainan enimmäismäärä nousi 300 […]
 • Menikö rahankäyttö kesällä överiksi?Menikö rahankäyttö kesällä överiksi? Kesällä tulee helposti elettyä huolettomasti ja kulutettua enemmän kuin olisi varaa. Mitä tehdä, jos kesän lopussa rahat ovat loppu, mutta […]
 • BondoraBondora Bondoralta saat rahaa lainaksi heti 2000 – 10 000 euron verran. Kaikki saatavilla olevat lainat ovat täysin vakuudettomia.
Lue Lisää  Bigbank